Frumusete Ingrijirea parului

Reparati si indreptati parul carliontat apeland si la tratamentele cu cheratina

Reparati si indreptati parul carliontat apeland si la tratamentele cu cheratinaTratamentele cu cheratina sunt de un real folos pentru repararea parului deteriorat si indreptarea firelor mai rebele de par, dar nu vor putea face minuni pentru parul carliontat de la natura, putand totusi sa ii dea o forma mai lina si, cu certitudine, mai matasoasa, suficient pentru a le recomanda tuturor femeilor care isi doresc o schimbare inspirata de look.
 
Reusita unui tratament cu cheratina nu tine nici de gradul crescut de deteriorare a parului si nici de duritatea firelor de par, dar nu va putea garanta nimanui o coafura complet dreapta pentru simplul motiv ca aceasta substanta hraneste in mod natural parul, fara a-i putea insa schimba forma sa originala. O proteina care face parte din structura chimica a parului nostru, cheratina va reda stralucirea la superlativ, va face parul mai moale, dar nu va reusi totusi sa produca si minuni pentru parul carliontat natural.
 
Tratamentele cu cheratina apeleaza nu de putine ori si la temuta formaldehida, o substanta care poate completa fericit efectele benefice ale cheratinei, dar care nu este deloc recomandata parului foarte deteriorat. Din acest motiv, persoanele care stiu ca au aceasta problema vor trebui sa caute un salon unde se realizeaza tratamente cu cheratina in absenta formaldehidei, existand si asemenea servicii special pentru parul degradat.
 
Un tratament simplu cu cheratina va contribui din plin la infrumusetarea si hranirea parului, dar nu va reusi sa intareasca multumitor parul deja degradat, motiv pentru care se face adeseori apel si la formaldehida, insa in situatiile unde aceasta substanta nu e recomandata va trebuie sa se opteze suplimentar si pentru un tratament de intarire a firelor de par care sa urmeze tratamentului initial cu cheratina.
 
Benefice din toate punctele de vedere pentru orice tip de par, tratamentele cu cheratina sunt la moda si isi merita pe deplin bunul renume, iar femeile care isi doresc pe viitor sa poarte parul putin mai lung pot face apel si la aceasta solutie pentru a putea asa sa isi aranjeze coafura la libera discretie. Acest lucru este cu atat mai valabil pentru persoanele care au parul carliontat si foarte rebel, mai ales acestea putand sa isi faca viata mai simpla supunandu-se la un tratament profesionist cu cheratina.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu