Cosmetica si machiaj Frumusete

Uleiul esential de Ylang Ylang seduce tot mai multe cliente

Uleiul esential de Ylang Ylang seduce tot mai multe clienteCrescand in reputatie de la an la an, uleiul esential obtinut din arborele asiatic Cananga Odorata si cunoscut noua prin termenul exotic "Ylang Ylang" este un produs natural de mare succes la publicul feminin, oferind multiple beneficii pentru sanatate si frumusete, de la simpla aromaterapie cu efecte relaxante si afrodisiace si pana la stimularea cresterii parului sau excelenta hidratare a pielii distruse si uscate.
 
Considerat dintotdeauna a fi un afrodisiac de top, uleiul esential de Ylang Ylang este in egala masura util si ca adjuvant de exceptie pentru intretinerea pielii si stimularea cresterii parului, incluzand in compozitia sa substante valoroase care regleaza productia de sebum din piele si pot chiar rezolva unele dezechilibre de ordin hormonal din organismul uman.
 
Cu un parfum floral foarte placut, apropiat intrucatva de aroma mai familiara a iasomiei, uleiul de Ylang Ylang este foarte de folos in aromaterapie, ajutand mult la relaxarea trupului dupa stres si eforturi prelungite si se crede ca poate cobori tensiunea arteriala ridicata, imbunatatind astfel starea generala de sanatate.
 
Pentru ten si piele, uleiul de Ylang Ylang ajuta in egala masura la hidratarea si la tonifierea tegumentelor, fiind de asemenea recomandat sa se introduca in cantitati foarte mici (2-3 picaturi) si in samponul folosit la intretinerea periodica a parului. In acest mod, se va stimula cresterea unor fire de par mai bogate si mai puternice, inclusiv parul deteriorat si despicat putand sa isi revina dupa spalarea sa cu sampon si putin ulei esential de Ylang Ylang.
 
Ideal si pentru masajul de relaxare, uleiul de Ylang Ylang poate fi adaugat sub forma de picaturi in uleiul favorit de masaj si va contribui si in acest caz la tonifierea generala a pielii, avand astfel si un placut efect afrodisiac si conducand la imbunatatirea vietii sexuale de cuplu. Exista unele varietati in concentratii diferite ale acestui ulei destinate alternativ masajului, cresterii parului sau aromaterapiei, fiecare incluzand pe eticheta si functia prioritara in cadrul terapiilor pentru care este destinat.
 
Nu deosebit de scump nici pe piata romaneasca, uleiul de Ylang Ylang poate fi procurat in cantitati mici la niste preturi care nu vor depasi 15 lei pentru un recipient de 10 ml, suficient pentru o terapie completa care sa includa aromaterapia, masajul si stimularea placuta a tuturor simturilor. Din pacate, piata romaneasca poate oferi si produse contrafacute si este necesara atentia crescuta a consumatorului pentru a-si putea procura un produs de calitate, care sa ii ofere din plin toate beneficiile care au facut celebru uleiul de uleiul de Ylang Ylang in intreaga lume.  

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu