Beauty quizz Frumusete

Antioxidanti din surse naturale pentru hidratarea zilnica a pielii si tenului

Antioxidanti din surse naturale pentru hidratarea zilnica a pielii si tenuluiCremele hidratante pentru piele si ten sunt cu atat mai folositoare cu cat contin mai multi antioxidanti cu proprietati benefice pentru refacerea si hidratarea celulelor, multi dintre acesti antioxidanti avand si functia de a proteja pielea de radicalii liberi, foarte periculosi pentru sanatatea intregului organism.
 
Pielea poate fi astfel supusa unor masaje usoare cu creme hidratante incarcate cu antioxidanti chiar si de mai multe ori pe zi, fiind complet recomandat sa se apeleze frecvent la astfel de creme nu doar pentru a hidrata pielea, dar si pentru a imbunatati aspectul sau, gratie regenererarii rapide a tesuturilor distruse.
 
In mod special, gatul, coatele, genunchii si talpile picioarelor, dar si zonele acoperite de lenjeria intima trebuie tratate cu creme hidratante bune, astfel pastrandu-se un aspect placut al pielii pentru vreme indelungata si prevenindu-se eficient aparitia pielii uscate, a ranilor si a pielii crapate.
 
Multi producatori sunt capabili sa ne ofere creme hidratante cu antioxidanti de cea mai buna calitate, care sunt compatibile cu toate tipurile de piele si care ofera pielii exact necesarul de vitamine si minerale de care are nevoie zi de zi pentru a se intretine si a face fata atacului poluantilor diversi.
 
Uleiul de nuca de cocos, uleiul de masline, vitaminele naturale A, C si E, uleiul din seminte de migdale dulci, extractul din arborele de unt si alte ingrediente valoroase sunt surse pretioase de antioxidanti pentru piele si pot fi prezente nu doar in cremele hidratante, dar si in sapunuri, lotiuni si produse pentru masajul zilnic.
 
Aplicand de mai multe ori pe zi astfel de creme, dupa igiena corecta a corpului, se obtin garantat niste rezultate de exceptie, pielea aratand la superlativ, iar organismul resimtindu-se pozitiv si in urma unor asemenea tratamene de suprafata. Diferentiate dupa categoriile de varsta, cremele hidratante cu antioxidanti se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor desi mai ales femeile le folosesc in mod constant si corect.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu