Frumusete Ingrijire corporala

Tratamentele faciale, cheia tineretii

Tratamentele faciale, cheia tineretii

Ne machiem in zorii diminetii in mare graba, apoi lasam tenul prada prafului, stresul de la birou isi spune cuvantul, oboseala la fel. Ne demachiem seara si parca suntem prea obosite pentru a mai aplica si o masca.
De multe ori nici nu stim detalii despre calitatea produsele cosmetice pe care le aplicam pe ten sau la ce riscuri ne supunem.
Ritualul cosmetic al unei femei ocupate nu este unul de rasfat. Poate mai aplicam o masca in weekend, sau ne mai exfoliem din cand in cand. Bineinteles, acestea nu sunt suficiente daca vrem sa avem o piele de invidiat, un tonus excelent si mai ales sa tinem ridurile la distanta.
La Salonul de Relaxare, Intretinere si remodelare corporala "Ra Form & Silhouette" ai toate sansele sa gasesti ceea ce cauti si sa te intorci de fiecare data cu aceeasi placere. Ai sansa sa descoperi beneficiile tratametelor de calitate si sa te bucuri de o piele cum doar cand erai copil o aveai.
Fie ca ai un ten sensibil, cei de la salon au raspunsul pentru tine. Daca ai un ten matur, si esti o femeie responsabila cu propria frumusete, cei de la Ra Form & Sillhouette au solutia pentru tine. Si daca vrei sa il hidratezi si  sa ii oferi acea stralucire naturala la care toata visam, acelasi salon te asteapta cu tratamente special concepute pentru femeia de succes.
Iar cand nu ai timp sa treci pe la salon, iti poti achizitiona produse pentru acasa. Produsele Bruno Vassari sunt cele folosite de specialistii acestui salon. Sanatatea este un proces la care trebuie sa muncim continuu, nu dureaza o ora, sau doua, este vorba de un stil de viata, de un mod de a trai care aduce numai avantaje.

Pentru mai multe informatii si detalii:
Ra Form & SilhTratamentele faciale, cheia tineretiiouette
Mobil: 0743019157
E-mail: [email protected]
Web: http://www.salonra-bucuresti.ro
Adresa: Strada Sica Alexandrescu Nr. 22, Sector 2, Bucuresti
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu