Frumusete Ingrijirea parului

Coafuri in voga pentru toamna 2013

Coafuri in voga pentru toamna 2013Contrastante prin efectul lor, dar si pe gustul femeilor din intreaga lume, coafurile toamnei 2013 vin intr-o larga diversitate, plecand de la clasicele coafuri cu coada joasa purtate cu o neglijenta bine studiata si ajungand pana la foarte elegantele coafuri sleek updo sau cele cu coc ori impletituri in spic.

 

Pentru amatoarele de frumos, va prezentam o lista completa a coafurilor in voga pentru sezonul toamna-iarna 2013, dintre care fiecare dintre voi putand sa selecteze modelele cele mai potrivite cu forma fetei voastre si ocaziile aparte unde doriti sa le afisati:

1. Coafura in coada joasa este in egala masura regina, dar si cenusareasa acestei toamne, existand modalitati de aranjare a parului in coada joasa foarte elegante precum si coafuri fara mari pretentii, mai degraba practice decat rafinate, pe care le alegem pentru interior sau iesirile scurte in oras.

2. Coafura cu efect wet-look este voit nonsalanta si deloc eleganta, dar confera paradoxal fetei un aspect atragator, chiar delicat, foarte feminin si plin de senzualitate. Este o coafura speciala pentru ocazii deosebite si cere o imbracaminte pe masura, deloc simplu de ales sau de purtat de catre oricine.

3. Coafura cu extra volum sau cu volum exagerat poate fi privita ca vedeta toamnei 2013, cu amendamentul ca nu foarte multe femei o vor prefera din cauza aspectului de bufnita pe care il poate conferi atunci cand nu este gandita de un adevarat specialist. Cine adora aceasta coafura poate opta pentru par cu extra volum si bucle, dar se poate inca si mai bine opta pentru o coafura cu extra volum incretita, mai accentuat sau mai delicat, dupa forma fetei.

4. Coafura prelucrata minimalist pentru par lung este o alta noutate pentru aceasta toamna, femeile cu parul lung putand alege un astfel de look unde doar varfurile sunt prelucrate cu mare arta, conferind astfel fetei un aspect contrastant, unde simplitatea se imbina armonios cu putin exotism si o doza oarecare de nonconformism.

5. Coafura impletita sau in spic revine in aceasta toamna cu idei noi si in stiluri mult diversificate, aici cocul simplu concurand strans cu coafurile complexe care contin zeci de codite si impletituri dintre cele mai variate. Miresele sunt primele care sa se bucure de aceasta propunere a stilistilor, dar si alte femei tinere de asemenea pot sa opteze oricand pentru o coafura impletita de mare efect.

6. Coafura sleek updo, deloc usor de realizat, este o alegere eleganta si rafinata, stilistul putand sau nu, la cererea clientelor, sa dea si un ton futuristic, exotic, acestei coafuri senzationale, cu siguranta invidiata si dorita de multe dintre romancele noastre.

7. Coafura in valuri nu a disparut nicidecum dintre recomandarile stilistilor pentru aceasta toamna, aparand mai noi si mici "amendamente" care cer un plus de volum precum si spirale mai accentuate, asta din cauza ca parul cu extra volum este in mare voga in aceasta toamna.

8. Coafura cu coc ultra modern este o alta propunere a stilistilor pentru ocaziile speciale, la fel ca si in cazul coafurii sleek updo si aici fiind necesara multa munca, lucru greu de crezut daca nu observi mai indeaproape modul in care trebuie realizat un coc modern unde spiritul artistic si experienta vor avea de spus ultimul cuvant.

9. Coafura "naturala" reda un aspect simplu, stralucitor si matasos parului vostru, asa cum ar trebui sa arate de fapt in mod natural un par bine spalat si intretinut cu pricepere, simplitatea acestei coafuri fiind doar aparenta intrucat este nevoie de ceva munca pentru finisarea cu succes a coafurii "naturale", foarte in voga si aceasta pentru toamna 2013.

10. In sfarsit, coafurile in stil punk vin puternic din urma si ameninta sa preia suprematia, multe dintre ideile stilistilor pentru coafurile anilor care vor veni fiind inspirate de moda punk. Aici accesoriile si culorile contrastante joaca un rol primordial, iar ca noutate, dar si complet surprinzator, unele dintre coafurile punk pentru aceasta toamna pot include uneori si cate o coada joasa, niste impletituri, ceva extra volum sau alte modalitati la moda de aranjare a parului.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu