Beauty quizz Frumusete

Mândreşte-te cu stilul tău!

Primele ediţii de toamnă ale revistelor de modă sunt în sfârşit aici! În frenezia de moment, răsfoim alert paginile colorate cu zeci de modele noi de hăinuţe, accesorii, pantofi sau genţi, una mai atrăgătoare ca alta. Şi cum moda nu oboseşte niciodată, tentaţii răsar cu fiecare pagină. Multe “nice to have”, dar în final puţine ”must have”. Pentru că din oceanul de atracţii, pe shortlist rămân doar cele care se potrivesc stilului nostru personal, despre care ne place să credem că este unic în felul său.

Mândreşte-te cu stilul tău!

Totuşi, dacă între noua geantă plic şi pantofii aceia de un roşu superb ai uitat să incluzi în buget şi o cremă pentru îngrijirea pielii adu-ţi aminte că stilul merge dincolo de vestimentaţie. În definirea stilului personal este vorba despre atitudine, pasiuni, playlist-ul de pe Ipod sau cartea de pe noptieră. Este vorba despre alegerile personale, de la cele mari până la cele mici şi în final este vorba despre modul în care alegi să ai grijă de tine, inclusiv de pielea ta. Poate ai neglijat-o până acum mizând pe genele norocoase, poate ai amânat momentul achiziţiei pentru că totuşi pantofii noi au stârnit invidia tuturor prietenelor sau poate ai cumpărat-o dar zace abandonată pe undeva fără să te poată convinge. Indiferent de motiv acum poţi începe să ai grijă de pielea ta fără să păşeşti în afara universului modei sau să faci sacrificii în a-ţi exprima stilul personal.

Pentru un stil unic până în cele mai mici detalii, NIVEA a lansat noile ediţii limitate NIVEA Soft Limited Edition 2013, cu două variante de design unic şi extrem de atrăgător, eficiente pentru îngrijirea zilnică a feţei, mâinilor şi a corpului.
Cele două tipuri de design NIVEA Soft redau printr-o serie de ilustraţii stylish momente sugestive din universul modei: „BACKSTAGE” şi „CATWALK”. Preţ recomandat: 8.27 lei, 50 ml şi 19.33, 200 ml.

Noul design NIVEA Soft Limited Edition 2013 este creat de Giles Deacon, un designer londonez căruia în repetate rânduri i-a fost acordată distincţia “Designer-ul anului” şi care dea lungul timpului a semnat articole vestimentare pentru Charles de Castelbajac, Bottega Veneta, Gucci şi Emanuel Ungaro. Cu marca sa proprie, GILES, el a colaborat cu VIP-uri precum Scarlett Johansson sau Linda Evangelista, iar printre celebrităţile care îi poarta creaţiile se numără: Kate Moss, Drew Barrymore, Kylie Minogue, Lily Allen, Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow.                                                                                                                                                                                                                  
Crema NIVEA Soft Limited Edition 2013 conţine o formula îmbogăţită cu Ulei de Jojoba ce oferă îngrijire pielii printr-o hidratare intensivă şi un efect revigorant. În plus, Vitamina E protejează structura naturală a pielii şi îţi oferă o senzaţie de prospeţime. Crema are o textura lejeră care se absoarbe rapid în piele, un pH neutru şi un miros delicat şi proaspăt, care te revigorează şi îţi dă încredere în forţele proprii.
Ediţiile limitate NIVEA Soft 2013 sunt disponibile în  două gramaje diferite (50ml şi 200ml) oferindu-ţi ocazia să ai grijă de tine nu doar acasă ci şi pe parcursul zilei, indiferent dacă eşti la o cafea cu prietenele, în drum spre facultate, spre birou sau spre un party.
 
NIVEA SOFT „BACKSTAGE” sau „CATWALK”, indiferent de opţiune alege design-ul care ţi se potriveşte şi mândreşte-te cu stilul tău!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu