Frumusete Ingrijire corporala

Tratamente revigorante pentru corpul la care ai visat!

Tratamente revigorante pentru corpul la care ai visat!Celulită? Retentie de apă? Piele lipsită de fermitate? Bucură-te de magia şi priceperea oferită de Vinothérapie® Spas în confortul propriei locuinţe. Folosește aceste tratamente pentru o piele fină ca satinul şi o înfăţişare cu aspect şi senzaţie de supleţe, fermitate şi tonifiere. 
 
Formulele Caudalie sunt naturale, nu conţin parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale şi coloranţi artificiali. Folosește cu încredere tratamentele Caudalie Vinothérapie®  pentru o piele sănătoasă și frumoasă, distribuit exclusiv in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.
 
 
ELIMINAREA CELULITEI. DRENAJUL
 
Formula Caudalie 100% naturală te ajută să slăbesti cu până la 3.8 % în jurul coapselor, în 28 de zile, grație uleiurilor esenţiale organice anticelulitice de ienupăr, rozmarin şi muşcată și uleiurilor esenţiale organice din lămâie, iarbă de lămâie şi chiparos, cu efect de drenaj.

GOMAJ CABERNET 
Exfoliere puternică. Acţiune de slăbire
 
Acesta este exfoliantul ce poartă semnătura Vinothérapie® Spa. Granulele mari din compoziţie netezesc si catifelează pielea. 
Principalele ingrediente: formulă de slăbire obţinută 100% din plante, sâmburi de struguri zdrobiţi exfolianţi şi zahăr brun; ulei hidratant din sâmburi de struguri; miere Gironde cu efect calmant. Produsdistribuit exclusiv in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara. Preț: 91,99 lei, 150 mg
 
 
CONCENTRAT DE CONTUR 
Coapse – Şolduri – Fese
 
Formulă concentrată, obţinută 100% din plante, pătrunde în profunzime pentru un aspect mai neted, reducând totodată celulita. 
Principalele ingrediente: ulei hrănitor din sâmburi de struguri; formulă de slăbire obţinută 100% din plante …
Sfatul Expertului Caudalie: „Pentru eliminarea celulitei, folosește concentratul în forma pură. Pentru întreţinere, amestecă 3-4 picături de concentrat cu loţiune de corp hrănitoare Caudalie”.  Produs  distribuit exclusiv in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.
Preț: 116, 99 lei, 75 ml
 
 
CEAIURI DIN PLANTE ORGANICE CU EFECT DE DRENAJ
 
100% naturale, aceste ceaiuri delicioase sunt certificate Ecocert/AB. Sunt un ajutor perfect pentru slăbire, deoarece accelerează eliminarea toxinelor şi favorizează drenajul.
Principalele ingrediente: viţă roşie cu efect de drenaj şi afine; scorţişoară, coacăze negre şi coajă de portocală.
Se găsește exclusiv în farmaciile Centrofarm. Preț: 42.99 lei, 20 plicuri

 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu