Cosmetica si machiaj Frumusete

Tipuri de machiaj recomandate pentru vara 2011

Tipuri de machiaj recomandate pentru vara 2011Fanele impatimite ale machiajului pot afla in randurile urmatoare despre cele mai chic tendinte pentru machiaj in vara 2011, despre tipurile de machiaj pe care vor trebui sa le poarte acum, precum si cum sa combine fericit aceste trenduri cu propriile preferinte in materie de machiaj.

In aceasta vara se poate purta cam orice tip de machiaj, de la cele sumare, simple si pana la cele puternic subliniate, toate pentru ocazii diferite si toate aratand fabulos. Singura problema poate fi ridicata de nerespectarea regulilor scrise si nescrise ale machiajului, respectiv de o lipsa flagranta de bun-gust, dar cu siguranta acesta nu poate fi cazul unor impatimite ale machiajului.

1. Machiajul natural – este la moda pentru tot anul 2011 si reprezinta un tip de machiaj facil, la indemana oricui. Aici nu se urmareste sa se ascunda nimic ci, dimpotriva, se incurajeaza sublinierea zonelor "fierbinti", fie vorba despre ochi, gene, obraji sau buze. In acest mod, fiecare femeie isi poate regasi partea sa de frumusete si feminitate cu care a fost daruita de la nastere, nemairamanand decat sa o si sublinieze cu subtilitate si cochetarie.

2.  Machiajul pentru buze accentuate – intrucat gura si buzele sunt dintotdeauna considerate a fi una dintre cele mai atragatoare zone ale chipului feminin, stilistii propun pentru aceasta vara tipuri de machiaj plin de senzualitate plecand de la acest adevar. Accentele indraznete in rosu, portocaliu sau roz aprins sunt obligatorii, existand bineinteles mult mai multe culori in trend din care sa se poate face o selectie plecandu-se si de la preferintele personale.

3. Machiajul pentru ochi accentuati – in completarea machiajului pentru buze accentuate sau separat de acesta, machiajul pentru sublinierea si accentuarea ochilor este de asemenea obligatoriu in aceasta vara, si aici culorile fiind variate de la rosu si portocaliu pana la verde, albastru sau lavanda. Mascara nu poate nici aceasta lipsi, si aici existand posibilitatea optarii pentru culori diferite desi nu in numar mare.

In mare, cam acestea sunt recomandarile pentru tipurile de machiaj recomandate pentru vara 2011, fiind de preferat sa se opteze alternativ pentru toate cele 3 si nu doar pentru unul dintre ele. Nu pare mult la o prima vedere, dar fiecare dintre aceste tipuri de machiaj include sumedenie de optiuni, toate particularizate pentru un anume ten si o anume forma a fetei, deci este de unde sa se aleaga pentru toate gusturile si toate varstele de asemenea.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu