Frumusete Ingrijirea parului

Coafura Messy este un trend ideal pentru aranjarea parului in vara 2011

Coafura Messy este un trend ideal pentru aranjarea parului in vara 2011Vara este probabil anotimpul cel mai putin favorabil pentru aranjarea parului intr-un stil conformist, acum fiind aproape imposibil sa iti mentii coafura din cauza dusurilor dese pe care trebuie obligatorii sa le faci zilnic, din cauza transpiratiei in exces sau a sejurului de la mare cand orice ai face parul va refuza sa se aseze intotdeauna asa cum iti doresti.

Un trend inspirat vine insa sa ne salveze pe toate de la dezastrul complet propunandu-ne noile coafuri tip Messy pentru vara 2011, adica aranjarea parului intr-un mod voit dezordonat, de parca abia ai iesit din piscina sau de-a dreptul din pat, dimineata.

Coafurile messy nu sunt usor de ales, fiind nevoie sa probezi mai multe lookuri pana ce gasesti ceva care sa te prinda de minune, dar odata ce te-ai decis asupra unei variante poti respira mai linistita deoarece a afisa un par dezordonat va fi la moda in aceasta vara si atunci cumva te mai poti scoate basma curata in zilele cand nu ai chef de mers la salon.

Usor hazlii, cu un accent de prospetime sau, dimpotriva, de fiinta visatoare, indraznete sau neutre, coafurile messy pot in mod paradoxal face lumea sa intoarca privirea dupa tine, sa te aprecieze in mod pozitiv si sunt orice numai plictisitoare nu, lucru pentru care merita sa le multumim stilistilor ca ne-a u facut acest cadou in prag de vara.

Imperfectiunile in aranjarea parului sunt secretul realizarii unei coafuri messy, acestea fiind de introdus abia la finalul unei tunsori in toata regula, cand iti rezolvi problemele de profunzime, mai faci si un tratament daca e cazul, te vopsesti poate si abia la final inchei cu ceva bucle ori niste suvite indraznete si surprinzatoare prin lipsa lor completa de simetrie.

Versatilitatea este o alta caracteristica a stilului messy, acesta fiind aplicabil la toate tipurile de par, parul scurt si cel mediu beneficiind din plin de avantajele sale. Pentru parul lung eforturile de gasire a lookului ideal vor fi mai mari, existand variante multe si aici, dar nefiind intotdeauna usor de ales din cauza culorii, a formei fetei sau a gusturilor personale.

Jucati-va cat mai mult cu acest stil de aranjare a parului, cautati iarasi si iarasi un look de succes si abia apoi mergeti fara teama si la plaja si oriunde altundeva pentru ca nimeni nu va indrazni sa va ia in ras deoarece coafurile messy chiar sunt chic si foarte feminine. Imagini si sugestii veti gasi peste tot pe Internet, dar si stilistii va pot oferi niste sfaturi suplimentare, fie si asa, doar in treacat, la o discutie intamplatoare de pe la salonul lor de frumusete.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu