Frumusete Ingrijirea parului

Cele mai noi tratamente pentru caderea parului

Cele mai noi tratamente pentru caderea paruluiFoarte multe femei se plang de caderea accentuata a parului si rarirea firelor de par si de aceea am considerat util sa facem o selectie cu cele mai bune tratamente la ora actuala pentru caderea parului, unele incluzand o singura substanta activa, dar cele mai multe dintre aceste tratamente combinand mai multe substante pentru rezultate maxime.

1. Spuma de rogaina si sprayul cu tricomina
Aceste doua substante combinate au o eficienta crescuta pentru stoparea si chiar regenerarea parului deopotriva la femei cat si la barbati. Nu se gasesc usor pe piata si pot fi destul de scumpe, dar nu dau efecte secundare si stimuleaza destul de bine cresterea si indesirea parului

2. Spironolactona cu aplicare locala
Este o crema buna pentru stimularea cresterii parului, care trateaza firele de par corect si favorizeaza indesirea parului si chiar si cresterea sa in zonele foarte afectate. Solutia este bazata pe o formula

3. Revivogen
Similar cu modul de actiune al spironolactonei, revivogenul este mai degraba un produs de intretinere care se aplica dupa tratamentul cu spironolactona. Se poate folosi de asemenea si in combinatie cu Rogaina sau sprayul cu tricomina pentru efecte dintre cele mai bune.

4. Samponul Nizoral
 Mai putin util pentru cresterea parului, acest sampon va da rezultate bune pentru stoparea caderii parului si este eficient daca se foloseste din timp. Se aplica cam de 2 ori pe saptamana si poate fi alternat cu alte tipuri de sampon recomandate pentru tipul vostru de par.

5. Periile cu laser
Sunt produse de calitate care intr-adevar s-a demonstrat ca pot bloca caderea parului si chiar ca pot stimula regenerarea parului, dar este de preferat sa fie folosite in combinatie cu rogaina sau tricomina, mai ales acolo unde exista o cadere mai accentuata a parului.

Multe alte produse medicale si cosmetice exista pe piata in prezent pentru prevenirea si stimularea cresterii parului, unele la preturi de specula si nu neaparat eficiente, iar altele la preturi ceva mai reduse, distribuite prin reteaua oficiala a farmaciilor din tara sau din strainatate.

Pentru a va procura cele mai bune produse pentru cresterea parului va fi poate nevoie sa faceti apel si la prietenii vostri de peste hotare, dar solutii bune exista totusi si ramane la latitudinea dvs. ca dupa consultarea medicului sa alegeti cu incredere cea mai eficienta cale de stopare si regenerare a podoabei voastre capilare.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu