Frumusete Ingrijire corporala

Terapie cu laser pentru infrumusetare

Terapie cu laser pentru infrumusetareSolutiile multiple pentru infrumusetare oferite de saloanele de profil din tara si strainatate si binecunoscute cititoarelor noastre sunt benefice pe termen scurt, iar preturile nu sunt intotdeauna atat de piperate incat sa nu isi permita mai oricine asemenea tratamente de frumusete. Sunt toate servicii de calitate si merita toti banii pentru ca apelezi destul de rar la ele si pentru ca intr-adevar te simti mai frumoasa dupa ce parasesti salonul de cosmetica.

Mai nou insa au aparut si centre ultramoderne de infrumusetare unde se ofera solutii de durata pe baza de tehnologie laser, o oferta foarte tentanta, dar si destul de scumpa pentru momentul actual. Incepand cu tratamentele pentru ten si piele si ajungand pana la sedinte eficiente pentru slabire si remodelare corporala, terapiile cu laser pot acoperi o gama foarte larga de servicii de infrumusetare, fiind vorba despre procedee de relativ scurta durata, nedureroase si care, asa cum ne spun specialistii, nu prezinta riscuri pentru sanatate.

Foarte populara a fost dintotdeauna epilarea prin tehnologie laser, la care au apelat deopotriva barbati si femei, fiind vazuta ca o solutie ideala de catre persoanele care erau satule sa tot foloseasca epilatoarele traditionale sau aparatele de ras. In medie, astfel de sedinte dureaza de la 3-4 luni si pana la 8 luni, iar efectele sunt spectaculoase, peste 90 la suta din suprafata-tinta putand sa fie epilata definitiv si ramanand doar resturi izolate de radacini de par, dar complet depigmentate si invizibile cu ochiul liber.

Recent, si persoanele care sufera de acnee cronica fac apel din ce in ce mai des la terapia cu laser, boala neputand fi vindecata definitiv, dar obtinandu-se totusi niste rezultate spectaculoase pe termen destul de lung, adica pentru un an si chiar doi ani, dupa care va fi nevoie de o noua interventie cu laser pentru a se obtine aceleasi efecte durabile si atragatoare din punct de vedere estetic. In functie de specificul bolii, se poate ajusta si terapia astfel incat sa se raspunda pozitiv tuturor doritorilor.

Tatuajele definitive pot si acestea sa fie indepartate prin tehnologia laser, dar trebuie sa se apeleze intotdeauna pentru acest lucru la cei mai buni profesionisti, care vor reusi sa indeplineasca aceasta operatiune fara a lasa nici cea mai mica urma. Similar, se pot solicita si tratamente pentru venele inestetice de pe piele, si acestea putand fi indepartate in timp scurt, la fel ca orice alte defecte sau accidente inestetice ale pielii.

Sedintele de slabire si remodelare corporala pe baza de tehnologie laser sunt foarte cautate de catre o groaza de femei, dar preturile astronomice nu permit decat celor cu dare de mana sa aiba acces la asemenea terapii miraculoase si eficiente. Se pot face o multime de corectii corporale, se poate indeparta si grasimea, iar metoda utilizata nu este deloc dureroasa, nu are efecte secundare si nici nu presupune spitalizarea.

Terapia cu laser pentru infrumusetare deschide orizonturi nesperate pentru rezolvarea multor probleme de sanatate, dar la momentul actual nu este accesibila decat unei foarte mici parti din populatia globului. In timp insa tot mai multe persoane vor avea acces si la asemenea servicii de lux fiind pana la urma un motiv de multumire sa stii faptul ca, daca nu tu, macar copiii tai se vor bucura candva de tot ceea ce are tehnologia mai bun de oferit si din acest punct de vedere.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu