Frumusete Ingrijirea parului

Substitut ideal al priceperii hairstylist-ului Noua perie rotativă Philips Dynamic Volume

Aspectul părului tău spune multe despre stilul de viață. Produsele de coafat îți oferă posibilitatea să ai un look nou în fiecare zi, însă dincolo de o coafură rezistentă și atrăgătoare, este foarte important să îți menții părul sănătos folosind produse special create pentru îngrijirea părului.
Pentru un păr sănătos, mătăsos și strălucitor, dar totodata și frumos coafat, Philips a lansat noua perie rotativă Philips Dynamic Volume HP8654, un airstyler cu sistem automat de rotire, în 2 sensuri, substitut ideal al priceperii stilistului, care asigură o protecţie eficientă a părului tău și îl menține moale și strălucitor.
Peria rotativă Philips Dynamic Volume cu flux de aer cald permite uscarea şi coafarea părului în acelaşi timp, protejându-l şi oferindu-i un aspect sănătos, revigorat.
Setarea specială “Care” asigură temperatura optimă de uscare și protejează împotriva supraîncălzirii. Părul se usucă repede, cu aceeaşi putere a jetului de aer cald, dar la o temperatură constantă de îngrijire.
 
Pentru numeroase posibilităţi de coafare în funcţie de tipul şi lungimea părului, peria rotativă de păr Philips Dynamic Volume are două accesorii:
 
  •  

     
    o perie rotundă de 50 mm, cu înveliş ceramic din turmalină şi peri naturali pentru a adăuga volum, structură și strălucire părului. Graţie perilor naturali de care dispune, peria netezeşte şi coafează părul fără a-l agresa, reducând sarcina statică, mărind strălucirea și prevenind încurcarea părului.
 
  • o perie retractabilă de 30 mm, cu peri retractabili şi înveliş ceramic din turmalină pentru a adăuga onduleuri definite, fără şuvite încurcate.
 
Învelișul ceramic din turmalină al periilor protejează părul în timpul coafării. Acest înveliș special oferă o conducţie termică eficientă, fără puncte fierbinţi, și adaugă strălucire cu fiecare mișcare. Astfel, părul tău se va menține sănătos și moale.
 
Philips Dynamic Volume are o putere de 1000 W şi un cablu lung de 1,8 m.
Prețul periei rotative Philips Dynamic Volume HP8654/00 este 268 lei (preţul diferă în funcţie de magazin).
 
Te invităm să faci parte din comunitatea noastră! Intră pe www.facebook.com/philipscare și povestește-ne experiența ta de beauty. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.philips.ro.
 
Despre Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are vânzări de 23,3 miliarde Euro în 2013 şi aproximativ 112.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu