Beauty quizz Frumusete

Exfoliant natural pentru ten!

Tenul este cartea noastra de vizita. Cu cat este mai stralucitor, mai neted si are aspect mai sanatos, cu atat suntem mai delicate si mai frumoase.

Un ten sanatos atrage mult mai multe priviri admirative si nu trebuie sa negam ca acest lucru contribuie la stima de sine.
 
Un exfoliant natural, accesibil atat ca pret, cat si ca mod de utilizare, este sapunul cu tarate. Cu ajutorul lui putem indeparta cu succes impuritatile, celulele moarte si excesul de sebum, care ne incarca tenul. De ce trebuie sa avem grija de fata noastra? Pentru ca ingrijirea defectuoasa a tenului duce la: acnee, puncte negre, puncte albe, puncte de grasime sub piele, dar si iritatii si roseata.
 
In plus, un ten plin de grasime nu va fi un partener foarte bun al machiajului. Indiferent de calitatea produselor cosmetice, fondul de ten si fardurile vor rezista mult mai putin pe un obraz necuratat corespunzator.
 
Exfolierea trebuie sa aiba loc de cel putin doua-trei ori pe saptamana, nu mai mult, nu mai putin. Acest tip de sapun are efect si de regenerare, si de reducere a inflamatiilor, improspatand pielea si oferindu-i un aspect tineresc. Pentru a hidrata si a catifela tenul mai apoi, sunt excelente un masaj cu miere de albine sau ulei de masline si clatirea cu apa rece.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu