Cosmetica si machiaj Frumusete

Senzualitatea ochilor mari!

Senzualitatea ochilor mari!Ochii sunt oglinda sufletului. De ei se poate indragosti cineva, ei nu pot minti si tot ei sunt cei care exprima toata dragostea ori, dimpotriva, ura (atunci cand sunt provocati).

Cand faci cunostinta cu o persoana, o privesti in ochi, indiferent ca incerci sa-i descoperi vreun secret ascuns, astepti sa-i vezi un punct slab sau, pur simplu, vrei sa gasesti in ei o urma de speranta.

Noi, femeile, adoram ochii. Ii coloram, ii aranjam, ii "imbracam"  cum stim noi mai bine pentru a fi mari si expresivi si pentru a putea cuceri inima oricui. Pentru noi, ochii sunt ca doua diamante scumpe si stralucitoare, doua nestemate, care ne reprezinta si completeaza frumusetea.

Trucuri pentru a avea ochi mai mari:

  • Obtii ochi mai expresivi si mai mari daca ai genele curbate. Indiferent ca folosesti ondulator electric special sau metalic, aceasta operatiune trebuie efectuata inaintea aplicarii stratului de rimel.

  • Genele inferioare sunt deseori ignorate, ceea ce nu e bine, mai ales daca vrei ochi mai mari. Aplicarea rimelului si pe acestea da nastere unor ochi mai frumosi si mai expresivi. Atentie: nu pune o cantitate mare de mascara, ci una foarte finuta (un strat subtire), cu ajutorul unei periute corespunzatoare!

  • Genele false fac magie. Sunt recomandate in special pentru seara, iar nu pentru o tinuta de zi. Sunt spectaculoase si iti vor transforma ochii in doua bijuterii. Daca vrei neaparat sa le porti si in timpul zilei, alege aplicarea catorva fire la baza ochiului.

 

Frumusetea cere sacrificii, dar si trucuri. E bine sa le punem in aplicare pentru a fi cat mai uimitoare.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu