Frumusete Ingrijirea parului

Parul blond este tentatia pentru aceasta vara!

Parul blond este tentatia pentru aceasta vara!Parul blond in toate nuantele sale posibile este revelatia sezonului estival 2014, la moda anul acesta fiind parul platinat si decolorat pana la nuante foarte deschise apropiate de alb si nu doar nuantele clasice de blond, fie ele naturale sau realizate prin apelul la produse cosmetice pentru colorarea parului.
 
Blondul platinat este in mod aparte preferat atat de catre stilisti cat si de catre iubitoarele de frumos, dar nu va putea fi afisat cu succes decat de catre femeile cu tenul deschis, pentru restul existand sumedenie de alte nuante de blond suficient de atragatoare incat sa risipeasca regretele celor care isi doresc blond platinat pentru coafura lor.
 
O alta culoare foarte chic, dar de asemenea potrivita mai ales pentru femeile cu tenul deschis este blondul balenciaga, o nuanta foarte deschisa, apropiata de alb. Destinat mai ales coafurilor nonconformiste, blondul balenciaga se potriveste de minune atat pentru parul scurt cat si pentru parul mediu sau lung.
 
In mod surprinzator, creatorii de moda au promovat special pentru aceasta vara si coafurile pentru par colorat care expun radacina firelor de par la culoarea lor naturala, in sezonul cald fiind deci complet la moda sa va vopsiti parul in nuanta favorita de blond, dar lasand radacinile la culoarea lor naturala, exact asa cum ar urma sa apara dupa spalarea repetata a parului vopsit.
 
Blondul platinat poate veni in nuante mai reci sau mai calde, aici alegerea fiind dictata de tipul vostru de ten. Tenurile mai deschise vor cere de regula nuante reci de blond pe cand cele inchise se impaca mai degraba cu nuantele calde de blond. Aceasta regula este valabila atat pentru blondul platinat cat si pentru alte nuante de blond care vin atat in tonuri reci cat si in tonuri calde.
 
Foarte la moda anul trecut a fost si blondul in nuanta de miere de albine, iar anul acesta puteti adopta acest look pentru coafura voastra mai ales daca aveti tenul mai inchis la culoare. Nu veti fi in pas cu trendurile verii 2014, dar daca va sade mai bine cu aceasta nuanta de blond atunci nu va temeti sa o afisati si in aceasta vara.
 
Foarte chic pentru vara 2014 este parul blond in doua tonuri, unul mai inchis si altul usor mai deschis, pentru a obtine acest look pentru coafura voastra fiind probabil nevoie sa apelati la un stilist cu experienta deoarece nu e deloc simplu sa iti colorezi de una singura parul in acest fel. O varianta foarte apreciata pentru blondul in doua tonuri este si blondul mixat, o combinatie inspirate de blond deschis si blond cenusiu.
 
Blondul auriu se impaca bine atat cu un ten mai inchis la culoare cat si cu parul inchis la culoare. Aplicat cu pricepere va reusi sa confere un look "natural" figurii voastre, lucru cu siguranta dorit de catre femeile care opteaza pentru un aspect original, dar si cat mai natural obtinut printr-un machiaj si o coafura realizate cu mare arta.
 
O alta nuanta de blond in pas cu moda acestei veri este si blondul capsuniu, acest tip aparte de blond conferindu-va un plus de originalitate si fiind foarte prietenos cu tenurile mai deschise la culoare.
 
Pentru tenurile mai inchise la culoare, blondul cenusiu este alegerea ideala, cu putina pricepere aceasta nuanta de blond putand sa se integreze natural cu restul figurii si complimentand placut un machiaj facut cu pricepere. Este o nuanta de blond mai putin pretentioasa si se apropie de alte nuante mai inchise de blond precum blondul castaniu sau blondul caramel.
 
Ca regula finala pentru alegerea unei nuante inspirate de blond in aceasta vara, stilistii va recomanda sa optati pentru blondul balenciaga, blondul platinat in nuante foarte deschise sau blondul capsuniu atunci cand aveti un ten deschis, iar pentru tenurile inchise se recomanda nuante de asemenea mai inchise de blond precum blondul cenusiu, blondul castaniu sau blondul caramel. La alegere, puteti opta si pentru o coafura in suvite, aici parul blond in doua tonuri putand fi alegerea ideala mai ales daca va bucurati de asistenta unui stilist cu experienta.
 
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu