Beauty quizz Frumusete

Roscatul, o provocare pentru arta machiajului

Roscatul, o provocare pentru arta machiajuluiRoscatul este o culoare curajoasa si reflecta dorinta de atentie, de  nonconformism. Desi este destul de greu de intretinut si necesita multe tratamente, roscatul ramane una din cele mai interesante culori.
          
Cum ne machiem daca am ales aceasta nuanta pentru podoaba noastra capilara?

Indiferent ca vorbim de mahon, rosu cupru sau cireasa, roscatul este destul de pretentios cand trebuie potrivit cu un machiaj. Insa exista libertatea de exprimare; puteti alege pentru machiajul ochior nuante ca scortisoara, olive, cupru, khaki sau de ce nu, pruna. Un aer de mister scoate un chip din anonimat. Puteti folosi si doar un eye-liner, care ofera un aer delicat. Daca optati pentru un eye-liner fardurile de pleoape nu mai raman primele pe lista.

Sprancele, trebuie sa fie intr-o nunta de maro sau maro inchis. Trebuie sa existe si o armonie a culorilor; nicio femeie nu isi doreste sa arate ca un clown cu sprancene negre, smokey eyes si rosu in par. Trebuie pastrata linia echilibrului, a delicatetei. Cate putin din fiecare pentru un look  inteligent si avantajos.

Pentru obraji regula este simpla: prea mult rosu strica, asadar aceasta culoare cu siguranta nu va fi pe pensula de blush.  Culorile calde, cum ar fi piersica sau caisa ofera o stralucire calda obrajilor si ofera si un aer delicat si departe de vulgar.

La capitolul buze naturalul iarasi ajuta.  Rujul in culori naturale precum caisa sau trandafirul incheie un frumos proces de machiaj. Pentru cele mai curajoase un ruj rosu cu siguranta va atrage multe priviri.
Este usor sa ramanem in centrul atentiei cand folosim mici trucuri pentru a arata ireprosabil si pentru a ne simti sigure pe noi.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu