Beauty quizz Frumusete

Machiaj pentru blonde

Machiaj pentru blonde 
 Am discutat în articolele anterioare despre ponturi de machiaj pentru brunete şi roşcate. Astazi vom pune accentul pe blonde şi despre regulile  ce trebuie să le respecte    purtătoarele acestei culori.

În primul rand, cel mai important aspect, culoarea sprîncenelor. O blondă cu sprâncene închise la culoare nu este o imagine tocmai plăcută. Faţa şi părul par din poveşti diferite. Aşadar, primul pas, “asortăm” sprâncenele cu părul.
Machiajul  blondelor, ca şi machiajul în general  se axează pe ideea de fin, departe de vulgar, fără prea mult albastru şi fără ruj roz în stilul Barbie. Imaginea devine prea dintr-o poza din căminul cultural la o nuntă eşuată.
Pentru a fi machiate perfect, se folosesc nuanţe calde de bej, de roz pal, de farduri închise însă nu spre smoky eyes. Culorile pastelate sunt cele mai indicate, fiind delicate şi de efect. Pentru a preveni un ten tern şi o imagine ştearsă, fardul de pleoape maroniu-auriu este indicat.
Pentru blondele curajoase se poate folosi şi acest tipul de machiaj smoky eyes, într-o noapte specială, însă atenţie la eye-liner, pentru că poate deveni prea strident în raport cu culoarea părului.
Asadar, culori calde, nuanţe jonglate corect prin umbre, pentru un efect de rafinament.
Pentru obraji,  în trusă trebuie să aveţi blus-ul  piersică deschis, sau roz, care luminează  tenul.
Pentru buze, blondele trebuie să stea departe de  roşu, nepotrivindu-se  foarte bine cu a parului culoare. Cele mai potrivite nuanţe sunt cele de roz pal, de bej,  luciu transparent sau portocaliu foarte deschis. În niciun caz contur de buze şi mai ales nu în culori foarte închise, imaginea  creată nu este una tocmai demnă de laude.
Orice variantă aţi opta  echilibrul trebuie să fie cel ales. Nicio extremă nu este avantajoasă, totul ţine de armonia culorilor şi a trăsăturilor.
Cu mare grijă şi cu trusa potrivită puteţi obtine un machiaj soft, potrivit fiecărei situaţii pentru a arăta impecabil.
Spor!
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu