Beauty quizz Frumusete

Reinventare Feminină

Reinventare FemininăCel mai complet program dedicat ÎMPLINIRII sufleteşti a FEMEII
 
În perioada 8 ianuarie – 4 aprilie 2013, va avea loc pe Internet unul dintre cele mai mari programe dedicate desăvârşirii sufletului femeii.
Tania Tiţa, autor spiritual şi iniţiatorul proiectului de dezvoltare personală şi spirituală pentru femei, GhidulTuturorFemeilor.ro, şi-a dedicat întreaga sa activitate împlinirii femeilor, pentru caacestea să se cunoască cu adevărat şi să-şi regăsească pacea şi armonia în interiorul inimii lor.
Unul dintre multele proiecte iniţiate şi dezvoltate de Tania Tiţaeste şi Reinventare Feminină, un program online gratuit, ce se va desfăşura pe Internet timp de 3 luni şi care are ca şi tema principală: Drumul femeii spre claritate, autenticitate şi iubire de Sine.

Acest program constă în:
·         22 de webinarii (seminarii pe Internet), fiecare webinar va fi susţinut de către o invitată specială şi va avea diverse teme, de la cultivarea energiei feminine, armonia în viaţa de cuplu, succesul personal şi profesional, vindecarea de traumele trecutului până la teme de spiritualitate, de adevărata cunoaştere de Sine, dincolo de măşti, roluri şi proiecţii sociale;
·         Se va desfăşura online în fiecare marţi şi joi, de la ora 20:00, începând cu 8 ianuarie şi terminând cu data 4 aprilie 2013;
·         În afară de cele 22 de webinarii, programul va mai oferi gratuit participantelor încă 4 webinarii bonus, cu teme la fel de valoroase şi importante;
·         Este un program 100% gratuit, care va oferi atât înregistrările audio ale webinariilor, cât şi transcrierea lor în format PDF şi multe alte surprize din partea invitatelor Taniei.
"Am certitudinea că va fi un program INTENSIV, TRANSFORMATOR şi ELIBERATOR, care va aduce multă binecuvântare în vieţile tuturor participantelor.Simt că în urmă acestui program, mii de suflete feminine vor avea curajul să iasă în lume strălucitoare, încrezătoare în forţă divină ce sălăşluieşte înăuntrul lor şi vor dărui mai departe cu atâta iubire şi bucurie darurile lor unice şi valoroase. Ştiu că TU, cea care participi alături de noi, VEI FI UNA DINTRE ELE."–  Tania Tiţa, organizator "Reinventare Feminină" 
Acest program se va desfăşura pe Internet deoarece doreşte să faciliteze participarea în cadrul acestuia tuturor româncelor de pretutindeni, chiar din confortul casei lor, indiferent că trăiesc în România sau în străinătate.

Sunt aşteptate toate sufletele feminine care simt că este momentul să pornească într-o splendidă călătorie de desăvârşire şi de regăsire interioară. Minunate binecuvântări vă aşteaptă.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu