Frumusete Ingrijire corporala

Recreeaza-ti sanii in mod natural pentru a arata foarte sexi in noul an!

Recreeaza-ti sanii in mod natural pentru a arata foarte sexi in noul an!Abundenta de produse organice de pe piata agro-alimentara si prezenta unor suplimente si cosmetice de exceptie in farmacii face in prezent complet inutila vizita la clinica de chirurgie estetica, aproape oricine putand sa isi "remodeleze" sanii doar prin apelul la o dieta speciala si masaje periodice cu unele dintre cele mai bune produse, complet naturale, din comertul nostru intern.

Sanii vostri nu vor creste foarte vizibil si nici nu veti putea sa ii modelati la perfectie, dar garantat veti reusi sa aveti un piept ceva mai ferm si mult mai atragator decat inainte cu o cheltuiala foarte rezonabila si niste eforturi minime. Bazate exclusiv pe plante si alimentatia echilibrata, tratamentele de infrumusetare a sanilor dau rezultate multumitoare, fiind nevoie doar de rabdare si tenacitate pentru a atinge obiectivul propus, rezultatul final fiind unul nu foarte spectaculos, dar intru totul pozitiv pentru voi.

1. Schinduful, de exemplu, este folosit din antichitate atat pentru cresterea sanilor cat si pentru combaterea celulitei si da rezultate bune, inclusiv pentru marirea sanilor, daca se foloseste atat extern cat si intern in cure lunare, relativ scurte si periodice. Alimentatia insa trebuie sa fie una echilibrata, iar controlul portiilor mai strict pe durata curelor cu schinduf deoarece aceasta planta, luata si intern, poate adesea sa stimuleze apetitul alimentar.

2. Chimenul de asemenea da rezultate excelente pentru modelarea si chiar pentru cresterea sanilor, si in aceasta situatie putandu-se combina dieta cu aplicatii externe, existand si posibilitatea procurarii unor produse cosmetice pe baza de chimen, care tintesc exact infrumusetarea sanilor. Chiar si mamele care alapteaza mai fac uneori apel la chimen, pentru a produce un lapte de calitate si in cantitati mai mari.

3. Papadia este un excelent produs pentru detoxifierea organismului, dar are si proprietati pozitive pentru stimularea cresterii sanilor mai ales daca se foloseste radacina de papadie. Suplimentar, papadia va reduce inflamatiile prezente in zona sanilor, asigurand o protectie activa si necesara mai ales pe perioada desfasurarii tratamentelor pentru marirea si infrumusetarea sanilor.

4. Extractul de ciulin (Carbenia Benedicta) este un alt remediu milenar pentru diverse probleme ale organismului feminin si functioneaza de regula impecabil, dar este mai greu de procurat, pe piata existand si produse cosmetice diverse, cu o eficienta discutabila, de la caz la caz.

5. Impachetarile cu alge marine si alte tratamente speciale pentru marirea sanilor oferite de unele saloane de cosmetice sunt de asemenea complet naturale si dau si rezultate excelente, dar nu intotdeauna vor fi si accesibile tuturor doritoarelor. Cine isi permite insa poate incerca pentru ca e vorba despre tratamente certificate de autoritatea medicala si merita mai degraba sa apelezi la acestea decat sa ajungi sub cutitul chirurgului.
 
Pentru rezultate bune ale tramentului de infrumusetare a sanilor si de asemenea pentru intocmirea unei diete corecte, este obligatoriu sa fie consultat deopotriva medicul specialist precum si un nutritionist cu experienta, acestia putand oferi sfaturi pretioase mai ales atunci cand se bucura si de o experienta considerabila in activitatea lor.

Multe clinici de infrumusetare pot oferi in prezent solutii ideale si complet naturale pentru marirea si modelarea sanilor, acesta fiind de fapt si trendul actual care abandoneaza treptat solutia chirurgicala, mult prea riscanta, in favoarea tratamentelor naturale, mult mai sanatoase daca sunt aplicate corect si se acorda un ragaz de timp suficient pentru a se vedea si eficienta unor astfel de tratamente.

Nu ezitati deci sa cautati si produsele cosmetice care includ printre ingredientele lor extracte din plantele amintite anterior, dar nu uitati nici de dieta speciala care trebuie tinuta pe durata unor asemenea tratamente cosmetice, de preferat fiind sa faceti totul cu acordul si sub supravegherea unui specialist, in acest mod asigurandu-va ca nu depasiti dozele zilnice recomandate si de asemenea ca nu aruncati banii de pomana, evitand bineinteles si eventualele complicatii pentru sanatatea voastra.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu