Beauty quizz Frumusete

Pregatiti-va pielea si tenul pentru lunile fierbinti de vara!

Pregatiti-va pielea si tenul pentru lunile fierbinti de vara!O piele si un ten intinerite prin tratamente cosmetice atente vor face fata mult mai bine soarelui puternic din perioada verii, iar masurile bune care pot fi luate in acest sens incep intotdeauna de primavara si isi vor arata roadele la momentul optim, adica exact inainte de a ne pregati pentru baile traditionale de soare din lunile fierbinti de vara.
 
Indiferent de varsta noastra, pielea poate si trebuie sa fie intinerita si improspatata periodic, piata oferindu-ne la ora actuala cosmetice de prima calitate, care pot cu usurinta si fara efecte secundare sa elimine unele dintre imperfectiunle pielii si sa potenteze aspectul sau stralucitor si natural.
 
Pielea este reintinerita optim mai mult decat oricand atunci cand se actioneaza la nivel celular, aici dieta trebuind sa fie bine corelata cu tratamentele cosmetice pentru un maximum de beneficii. In mod similar, productia de colagen poate fi stimulata deopotriva alimentar cat si prin produsele cosmetice, in acest mod o femeie putand sa arate chiar si cu 10 ani mai tanara decat inainte.
 
In ce priveste tenul, aici lucrurile cer intotdeauna mai multa munca si rabdare in principal din cauza imperfectiunilor care tind sa se inmulteasca odata cu inaintarea in varsta, fiind de aceea util sa se apeleze alternativ la cremele hidratante, la exfoliere, cremele anti-radiatii si tratamentele de infrumusetare optime, toate acestea putand sa aduca un plus de frumusete, dar si mai multa protectie in lunile fierbinti de vara.
 
Aria din jurul ochilor prezinta o piele mai fina si trebuie tratata cu mare grija prin apelul la produse dedicate ingrijirii ochilor, suplimentar fiind indicat si portul ochelarilor de soare pentru a ne asigura ca tratamentele urmate de noi vor avea mai multe sanse de reusita.
 
Cremele hidratante pe baza de acid hialuronic au proprietatea de a extrage umiditate inclusiv din aerul inconjurator, dar nu vor functiona la fel de bine in absenta antioxidantilor folositi in mod obisnuit pentru sanatatea pielii, respectiv alte creme naturale si/sau cosmetice bogate in vitaminele A, C si E.
 
Nu doar tenul, dar si pielea in general trebuie tratata cu cosmetice de calitate si creme anti-radiatii, care nu sunt intotdeauna scumpe, dar isi dovedesc mereu utilitatea pentru o mai buna protectie impotriva factorilor de poluare si a razelor solare.
 
Un plus de atentie va trebui acordat zonelor mai expuse, respectiv gatului, pieptului si mainilor, iar picioarele vor avea nevoie de ingrijire ZILNICA daca intr-adevar ne pasa de felul in care ne prezentam pe strada, la plaja si chiar acasa, in intimitatea locuintei noastre.
 
Nu in ultimul rand, imperfectiunile ceva mai serioase ale pielii, asa cum sunt petele de piele, celulita, monturile, acneea si alte afectiuni de acest tip vor necesita atat consultarea dermatologului cat si tratamente ceva mai costisitoare, existand din fericire la ora actuala formule optime pentru tratarea si ameliorarea diverselor afectiuni cronice ale pielii.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu