Cosmetica si machiaj Frumusete

Machiaj si culoare pentru un look alternativ

Machiaj si culoare pentru un look alternativNoile culori pentru 2012 nu seduc deloc gustul nostru la o prima vedere, dar atunci cand le vezi aplicate pe viu parca iti vine la randul tau sa le incerci macar putin, aceste culori oferind nuante pentru toate tipurile de ten si pentru toate coafurile posibile si imposibile.

Piersicul pentru obraji

Este mult mai potrivit decat rozul deoarece promoveaza mai eficient culoarea naturala a tenului, improspatand pielea obosita si dandu-i accente mai sanatoase. Ca recomandare, piersicul e bine sa se aplice intr-o nuanta usor mai inchisa deoarece pe piele el va arata intotdeauna mai deschis.

Pentru parul blond si deschis, piersicul este ideal intr-o nuanta care se apropie mult de roz, iar pentru parul castaniu piersicul merge bine in nuantele sale mijlocii, foarte asemanatoare cu caisul. Parul inchis primeste bine nuantele de piersica bronzata sau altele, mai inchise.

Verde pentru pleoape

Paradoxal, verdele se potriveste bine pentru machiajul ochilor daca este ales in nuanta potrivita, fiind adecvat deopotriva pentru machiajul de primavara cat si pentru cel de vara. Verdele se potriveste cu contururile maro sau negru si poate fi purtat cu succes indiferent de momentul zilei.

Un verde natural precum cel care da culoarea frunzelor proaspete de menta este foarte potrivit cu tenul deschis. Verdele masliniu sau cel kaki este adecvat pentru tenul normal, iar tenul inchis este avantajat de un verde inchis specific algelor de mare sau pinilor.

Rosu coral pentru buze

Aceasta este o culoare care se potriveste cu toate tipurile de ten si da un aspect tineresc si vibrant fetei, dar nu va fi la fel de placut daca se prefera nuantele sale mate. Un rosu coral tip gloss de buze sau rujurile hidratante in aceasta culoare sunt mult mai potrivite decat nuantele mate de rosu coral.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu