Frumusete Ingrijire corporala

Pe muchie de… bisturiu

Pe muchie de... bisturiuMulte dintre voi v-ati gandit cel putin o data la o operatie estetica, iar altele poate ca ati si recurs la asa ceva. Dar operatiile de acest gen sunt oare necesare, sau sunt simple mofturi?

Un nas mai mic, o pereche generoasa de sani, niste pometi mai ridicati, buze mai umflate… Nu exista perfectiune, oricat ne-am dori sa credem asta. Exista doar iluzii si bani cheltuiti. Sanii nu tin o vesnicie (mai un accident, mai un silicon “spart”), buzele se dezumfla dupa un an, pometii se lasa si ei, etc. Hai sa zic ca la nas, e altceva. Chiar recomand cu incredere rinocorectia, acolo unde este necesara.

Dar celelalte metode facute sa ne “infrumuseteze”, nu fac decat sa ne inscrie in banal si in ridicol. De cate ori vad pe strada vreo domnisoara operata, intorc capul. Dar de ce crezi ca o fac? Nu ca ar arata bine (poate sa fie si sex-simbol), ci pentru ca arata penibil!! Sunt rautacioasa, stiudar va garantez ca si barbatii gandesc intr-o oarecare masura la fel, cu adaugarea: “Ce buna-i asta!” (iar termenul de “buna” are, desigur, alte conotatii). Acum depinde si cum doriti sa fiti privite de ceilalti, aici nu ma bag! 

Si sa fim serioase, cati dintre barbati ar aprecia daca ati recurge la vreo metoda dintre cele enumerate mai sus? Niciunul (si vorbim despre barbatii normali, asa-i?)!!
Barbatii apreciaza femeile care reusesc sa arate bine prin ceea ce au deja. Si eu apreciez femeile de acest gen si culmea, sunt tot femeie!

Nu sunt contra operatiilor (desi las impresia asta), dar au si ele rolul lor. Si eu le-as face probabil, pe la vreo 45 – 50 de ani, cand o sa am complexul “batranetii”. Pana atunci, vreau sa ma simt bine in pielea mea, asa cum sunt! Si va invit sa o faceti si voi! 🙂

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu