Frumusete Ingrijirea parului

Cateva sugestii de coafuri recomandate pentru iarna 2011

Cateva sugestii de tunsoare recomandate pentru iarna 2011Versatile si foarte feminine, coafurile propuse de stilisti pentru iarna 2011 pot fi purtate nu doar la ocazii, dar si in mod obisnuit, fiind nevoie doar de mici modificari pentru a adopta un stil noncoformist sau altul elegant, dupa dorintele si personalitatea fiecarei impatimite a modei.

1. Cocul cu nod dublu, cocul dublu sau cocul cu dublu profil sunt toate variante ale aceleiasi tunsori, foarte populara deja printre amatoarele de frumos si deosebit de versatila, putand adesea fi realizata chiar si de acasa. Destinata mai ales pentru femeile cu parul lung, aceasta tunsoare poate fi ajustata si pentru parul mediu sau se poate face apel, dupa preferinte, si la unele extensii la alegere. Cocul cu nod simplu nu trebuie nici acesta evitat, fiind foarte util mai ales pentru un look mai lejer, nonconformist.

2. Coafura clasica in coada de cal primeste in aceasta iarna unele variatii de-a dreptul delicioase, fiind mai simplu de realizat decat cocul dublu, dar nu de putine ori si mai sexi. La mare moda in aceasta iarna si chiar si in anul urmator, tunsoarea de cal cunoaste zeci de adaptari gratie inventivitatii stilistilor si poate fi combinata cu nodul dublu sau simplu, poate primi o tenta de coafura messy sau poate castiga un plus eleganta foarte cautat pentru ocaziile speciale.

3. Coafura cuib de randunica este o variatie chic a tunsorii cu coc, propusa de stilisti inca din primavara 2010 si poate fi adoptata exclusiv pentru evenimentele speciale precum noaptea de Revelion sau alte zile cu caracter festiv. Nu se realizeaza foarte usor, se intretine de asemenea cu greu, dar este foarte eleganta si intru totul in acord cu moda momentului. Chiar si adolescentele sau femeile nonconformiste pot adopta acest stil de coafura deoarece permite unele ajustari care o vor face ceva mai nebunatica, dar pastrand totusi mult din eleganta ceruta de evenimentele speciale.

4. Coafura fluida in valuri va fi probabil cel mai des intalnita in aceasta iarna deoarece se poate intretine mult mai usor decat celelalte si nu necesita multe masuri de ingrijire, in special tunsoare bob ondulata putand fi preferata de o mare parte a iubitoarelor de frumos. Bob lung sau mediu ori chiar si bobul scurt, toate se preteaza la acest tip de tunsoare care sugereaza vitalitatea si fluiditatea. Este un stil tineresc, vioi si sexi nu intotdeauna simplu de realizat, dar mai mereu usor de intretinut.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu