Cosmetica si machiaj Frumusete

Noi umbre pentru obrajii nostri in 2011

Noi umbre pentru obrajii nostri in 2011Moda in primavara acesta ne va solicita foarte mult imaginatia si bunul-gust, iar machiajul va trebui sa completeze inspirat stilul vestimentar ales de noi. Umbrele pentru obraji sunt de aceea unul dintre secretele reusitei, dimineata si la amiaza putand sa ne serveasca la mascarea oboselii si a uscaciunii pielii, dezhidratata de o iarna prea lunga si de vantul uscat si rece.

Pometii astfel definiti pot da viata intregii fete prin apelul la unele artificii de culoare care pot imita la perfectie pielea sanatoasa si stralucitoare. Gratie usurintei in aplicare, umbrele moderne pentru obraji recreeaza aspectul natural al pielii si aduc caldura pe un chip obosit, alterat de stresul cotidian si excesele diverse. Unele persoane, in general ocupate peste zi, vor opta pentru cosmetice de durata, dar altele, care au mai mult timp la dispozitie, vor alege creme pentru pometi care se curata foarte usor si vor prefera sa alterneze inspirat machiajul peste zi.

Au aparut recent, special pentru a se putea tine pasul cu tendintele din moda lui 2011, o gama bogata de cosmetice special destinate machierii obrajilor, iar umbrele si nuantele care pot fi astfel sugerate sunt de-a dreptul fermecatoare. Accentul pus pe frumusetea de tip natural este trendul de anul acesta si puteti apela la culori simple sau combinate precum rozul, auriul, rosu aprins sau rosu margean, dar la fel de usor puteti alege o alta culoare pe care o veti crede mai adecvata cu necesitatile de moment.

Bujorii in obrajori nu trebuie evitati in 2011, fiind o alternativa dulce si de senzatie mai ales la petreceri si in situatiile informale. Umbrele de cupru, piersica, portocaliul si in general toate nuantele de galben inchis sunt favoritele primaverii, aducand multa caldura si lumina pe fetele noastre. Cosmeticele care va ofera aceste culori vin de regula sub forma unor creme mai dense si mai rar in forma lichida, dar cu toate se poate lucra usor si fac si mult bine tenului mai uscat. Puteti astfel renunta definitiv la pudrele fond de ten care nu fac prea mult bine aspectului general desi solicita la maximum rabdarea si priceperea noastra intr-ale machiajului.

Asistam de cativa ani la o adevarata revolutie in arta machiajului, iar noi romancele avem norocul sa putem ramane in pas cu ultimele tendinte ale zilei gratie retelelor bine dezvoltate de distributie care nu uita sa mai lase ceva si prin magazinele noastre. Cremele pentru pometi sunt doar unul dintre produsele cosmetice de ultima generatie insa va trebui sa investim si intr-o serie de alte produse daca dorim sa ne prezentam la superlativ si anul acesta la fel ca in anul trecut. Nu este per total foarte ieftin insa daca iei in considerare beneficiile pentru sanatate si frumusete parca iti spui ca pretul e inca mic si deci poti investi fara nici o teama pastrand totusi si ceva banuti pentru haine sau pentru pantofiori.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu