Frumusete Ingrijirea parului

Sfaturi de îngrijire pentru fiecare tip de păr, de la CLEAR

Sfaturi de îngrijire pentru fiecare tip de păr, de la CLEARAi un păr cret cu bucle perfecte, însă îri doresti păr drept? Părul tău este drept, însă le invidiezi pe fetele care se mândresc cu onduleuri naturale? Întotdeauna ne dorim ceea ce nu avem, desi tipul de păr cu care ne-a înzestrat natura este cel care ni se potriveste cel mai bine. Iar când vine vorba despre îngrijire, ni se pare că părul nostru este cel mai greu de aranjat sau coafat.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana: 

Există trei tipuri de păr: afro-caraibian (părul cret, brunet) – caracterizat prin bucle strânse şi o culoare foarte închisă, este uscat si mai poros, motiv pentru care se deteriorează uşor si este mult mai predispus la mătreată; caucazian (părul ondulat/drept, cu o culoare care poate varia de la blond la saten închis) are ca si caracteristică principală un fir mai subtire decât părul cret, necesitând astfel hidratare intensă; asiatic (părul drept, bruten/saten) este în general moale, strălucitor, însă îi lipseste volumul. Pentru contracararea oricărei probleme cu care se confruntă părul, este important să folositi produse de îngrijire specifice tipului de păr.
CLEAR vine în ajutorul tău cu trucuri prin care să îti mentii părul sănătos, indiferent de tipul acestuia:

§  Părulcreț: Folosește un pieptăn cu dinți rari – peria distruge forma buclelor, dându-le un aspect ciufulit;
oVopsește-l cât mai puțin vopseaua arde părul si, în timp, distruge forma buclelor;
§  Părul ondulat: Evită folosirea foehn-ului – temperatura ridicată îl va usca, iar onduleurile tale nu vor mai fi atât de bine definite;
oFolosește produse care hidratează intens – schimbările de coafură deteriorează firul de păr;
§  Părul drept: Folosește corect balsamul de păr – distribuie-l pe lungimea părului, insistând la vărfuri și evitând rădăcinile;
oFolosește produse de styling potrivite – când este ud, părul drept este sensibil și se poate deteriora cu mare ușurință;
 
Pentru a te bucura de un păr sănătos si strălucitor este important ca produsele pe care le folosesti să hrănească atât scalpul, cât si firul de păr si să răspundă nevoilor specifice fiecărui tip de păr. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în îngrijirea zilnică si aranjarea părului, CLEAR îti oferă solutia potrivită prin cele 5 variante de șampon:

  • CLEAR ANTI HAIR FALL fortifică firul de păr fragil și reduce căderea părului cauzată de rupere cu până la 95% (față de un șampon fără balsam).
  • CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in1 răcorește și împrospătează scalpul și părul datorită extractului de mentol.
  • CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol și extract de lămâie elimină mătreața vizibilă și mâncărimile asociate și îndepărtează excesul de sebum începând de la prima spălare.
  • CLEAR VOLUME MAXX pentru un păr frumos fără compromisuri: zero mătreață și mai mult volum încă de la prima spălare.
  • CLEAR SENSITIVE SCALP elimină mătreața vizibilă, dar și mâncărimile asociate și calmează scalpul sensibil începând de la prima spălare. Formula ANTI-ITCH calmează senzația de mâncărime a pielii capului asociată cu mătreaţa.

 
Tehnologia NUTRIUM 10 prezentă în toate variantele de șampon CLEAR, te ajută să spui NU MĂTREŢII,* NU IRITAŢIEI,** NU SCALPULUI USCAT.**  Formulele de ultimă generaţie NUTRIUM 10, combină beneficiile agenţilor antimătreaţă, cu pro-vitamine, minerale și uleiuri, create special să hrănească și să îngrijească  pielea capului și părul.
 
*Matreață vizibilă. Necesită utilizare regulată;
** Cauzată de mătreață. Necesită utlizare regulată.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu