Cosmetica si machiaj Frumusete

Cosmetice de efect din avocado si ulei de avocado

Cosmetice de efect din avocado si ulei de avocadoCelebrele fructe de avocado nu mai sunt de multa vreme utile doar in plan alimentar pentru o frumusete de invidiat, in prezent marii producatori de cosmetice iesind pe piata cu sumedenie de produse pe baza de avocado si ulei de avocado destinate ingrijirii intregului corp si nu doar parului sau pielii.

Pentru piele, de exemplu, piata ofera multe produse necesare hidratarii corecte a pielii si tenului, o parte dintre acestea fiind de cea mai buna calitate si putand sa fie folosite pe termen indelungat fara efecte secundare nedorite.

Pentru par, fructele de avocado sunt folosite la crearea unor masti si balsamuri de exceptie, acestea fiind de regula aplicate pe parul ud si lasate astfel pentru 5 minute sau chiar mai mult, dupa care parul se samponeaza si se clateste corect cu apa calduta.

Mastile de ten naturale din avocado sunt deja binecunoscute noua, iar produsele cosmetice tip masca de ten de asemenea ofera beneficii reale tenului nostru, care este astfel hidratat la superlativ, masca putandu-se de fapt aplica pe portiuni mult mai largi de piele.

Cremele de maini pe baza de avocado si ulei de avocado sunt mai putin cunoscute in Romania, dar si deosebit de prietenoase cu mainile noastre, astfel de creme putand sa fie aplicate pe termen lung si oferind un aspect deosebit de atragator mainilor noastre.

Cremele pentru infrumusetarea ochilor din avocado si ulei de avocado hidrateaza foarte bine pielea fina din jurul ochilor si ofera un aspect placut si natural la machiaj fara a interfera cu produsele specifice pentru machiaj precum mascara, fardul de pleoape etc.

In sfarsit, avocado si uleiul de avocado sunt utilizate si la crearea unor cosmetice deosebite pentru ingrijirea buzelor, in acest mod buzele fiind pregatite corect prin hidratare cu balsamul de avocado sau tratate pe termen indelungat cu rujuri hidratante pe baza de avocado.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu