Cosmetica si machiaj Frumusete

Machiaj pentru femeile care poarta ochelari

Machiaj pentru femeile care poarta ochelariDesi ochelarii de vedere au devenit un accesoriu, femeile care poarta asemenea accesorii au de multe ori probleme cu machiajul ochilor. Chiar daca porti ochelari cu rama groasa, din plastic, retro sau cu rama subtire, asta nu inseamna ca nu te poti distra cu machiajul.
 
Daca esti in cautare de o baza pentru machiaj, opteaza pentru o pudra, insa niciodata pentru o crema. Aceasta se va strange pe nas sub presiunea ochelarilor. De asemenea ochelarii vor crea o umbra sub ochi si vor accentua cearcanele, de aceea avem nevoie sa folosim un anti-cearcan deschis la culoare, sau o crema iluminatoare
 
Femeile care au probleme mai grave cu vederea, cele care nu pot renunta in nicio circumstanta la ochelari sunt si cele care au dificultati in a se machia. Din cauza dioptriilor prea mari, acestora nu le este recomandat rimelul. Daca sunteti in aceasta situatie si va machiati singure, aveti nevoie in primul rand de o oglinda care mareste, apoi de o trusa de machiaj speciala. Optatii pentru creioane si farduri crema, usor de intins. Cu ajutorul degetelor puteti aplica din culori si le puteti combina frumos chiar si fara sa va mai uitati in oglinda.
 
Sprancenele sunt foarte importante atunci cand sunteti purtatoare de ochelari. Acestea vor iesi in evidenta, de aceea este bine sa le pensam corespunzator formei fetei. Un gel transparent aplicat peste sprancene le va mentine forma intreaga zi.
 
Cel mai potrivit tip de machiaj pentru ochelari este conturarea partii superioare a ochilor cu un tus de culoare neagra, in combinatie cu un fard neutru pe mijlocul pleoapei si unul ceva mai inchis spre baza. in partea de jos se va folosi un creion deschis pentru a lumina privirea. Apoi mascara si ati terminat (pentru cine isi permite). Femeile cu gene lungi vor fi nevoie sa isi curete periodic ochelarii, deoarece genele acestora vor atinge lentilele de fiecare data cand clipesc. 
 
Femeile care poarta ochelari cu rama groasa vor folosi un ruj mai intens, iar celelalte un gloss in nuante sidefii!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu