Frumusete Ingrijirea parului

Coafura-tatuaj duce moda la extrem, dar este totusi atragatoare!

Coafura-tatuaj duce moda la extrem, dar este totusi atragatoare!Punand priceperea stilistilor la incercare si oferind o schimbare radicala de look, noile coafuri-tatuaj care urmeaza sa fie promovate in 2012 si despre care doar putina lume stie deocamdata ne provoaca puternic gustul estetic, dar ne si fascineaza prin ineditul lor, in special tinerii urmand sa le gaseasca suficient de atragatoare pentru a le incerca cat mai curand pe propria … podoaba capilara.

Asemanator modului in care se executa un tatuaj, noile coafuri de mare efect din 2012 se realizeaza prin taierea artistica cu ajutorul ustensilelor de tuns cu lame de dimensiuni diferite a unui model preferat in coafura noastra, aici alegerile pornind de la figuri inspirate din lumea vegetala sau animala si putand ajunge pana la desene complexe, foarte greu de realizat daca nu esti cu adevarat un frizer de mare clasa.

Desigur ca o coafura-tatuaj cere adesea un par scurt pentru a fi realizata cat mai fidel, dar stilistii au gasit deja si solutii ingenioase prin care pot oferi o tunsoare tip tatuaj chiar si fetelor cu parul lung, ei putand astfel strecura un desen la alegere sub par, in partea din spate sau pe lateral, ori chiar imprimand modelul pe o portiune de par tunsa foarte scurt si plasata strategic intr-o zona a capului unde va putea complimenta restul coafurii care sa isi pastreze lungimea parului inspre mediu sau chiar si lung.

Mai dificil este insa pentru stilisti sa realizeze un tatuaj-tunsoare pe un par moale si fin, aici fiind de regula preferate desenele de dimensiuni mai mari, care permit si realizarea mai fidela a tatuajului selectat. Cele mai fericite cliente sunt desigur cele care au o textura mai deasa si mai dura a parului, pentru acestea posibilitatile fiind practic nelimitate, iar munca stilistului mult mai simplu de realizat.

Nici intretinerea unei coafuri-tatuaj nu este prea greu de realizat, clientele care vor opta pentru asemenea tunsori trebuind sa se prezinta la salonul de coafura cam de doua ori pe luna pentru mici retusuri, asta daca bineinteles doresc sa isi pastreze tunsoarea lor inedita pentru o perioada mai lunga de vreme. Unele modele sunt insa atat de atragatoare incat este de asteptat ca cele care isi fac o asa schimbare radicala de look sa si persiste in alegerea lor pentru mai mult de o luna de zile.

Nu toate lumea se va simti atrasa de noile si foarte provocatoarele coafuri-tatuaj, care sunt si ele vedetele anului 2012 alaturi de alte trenduri propuse noua de catre stilisti, dar unele profesioniste din lumea artelor, animatoarele, tinerele mai rebele si, desigur, starurile de pe scena muzicala vor putea apela macar de moft si la asemenea coafuri, noul lor look putand de altfel aduce si un plus de imagine pentru o cariera profesionala de succes.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu