Frumusete Ingrijire corporala

Fiti mai tinere apeland la trucuri inspirate pentru machiaj si coafura!

Fiti mai tinere apeland la trucuri inspirate pentru machiaj si coafura!Regulile de aur ale frumusetii eterne nu s-au schimbat deloc in ultima vreme, si in prezent acestea putand fi urmate pentru a se obtine un look mai tanar si mai proaspat indiferent de semnele lasate inerent de trecerea vremii.

Alaturi de tratamentele cosmetice anti-imbatranire oricine poate face recurs si la urmatoarele reguli de infrumusetare pentru a intineri vizibil, fiind pana la urma vorba doar despre simple trucuri si nicidecum despre niste efecte de lunga durata:

1. Alegeti o culoare mai calda pentru parul vostru
Pentru brunete, tonurile mai deschise inspre caramel, ale parului ajuta la intinerirea fetei, iar blondele de asemenea pot apela la nuante mai deschise pentru acelasi efect benefic.

2. Nu scurtati inutil lungimea parului
Odata cu inaintare in varsta multe femei tind sa aleaga parul scurt, dar este o alegere neinspirata, care imbatraneste inutil fata. Parul trebuie lasat inspre mediu pentru a se reusi chiar si mai tarziu obtinerea unui efect de prospetime si tinerete.

3. Mizati mult pe un contur ideal al coafurii
In special in zona fetei, dar si la spate, pe gat, parul trebuie aranjat in contur, pentru a se incadra ideal fata si a se scoate mai usor in evidenta ochii si alte puncte tari conferite de un machiaj de mare clasa.

4. Exfoliere si stralucire naturala
Inainte de machiaj, exfolierea periodica este importanta pentru curatarea buna a tenului. Doar asa se vor putea contura ideal pometii obrajilor, adaugandu-se aici si putina prospetime tinereasca cu ajutorul machiajului.

5. Mainile trebuie ingrijite la fel de atent ca si tenul
Niste maini si la nevoie si niste picioare bine ingrijire intineresc trupul cu 10 ani, asa se spune, si este foarte adevarat acest lucru.

6. Periodic, prezentarea la salonul de frumusete este esentiala
Cine nu uita sa mai treaca si pe la stilistul sau preferat are sanse mult mai mari de a se prezenta mai tanara decat este deoarece si aici se fixeaza pentru o perioada mai mare de vreme liniile generale ale coafurii si machiajului care sa avantajeze net aspectul unui ten si a unui trup tineresc.

7. La machiaj folositi produsele preferate mai putin si mai de calitate
Odata cu inaintarea in varsta, machiajul trebuie selectat doar in functie de calitate si aplicat cu zgarcenie pentru a nu se accentua defectele trecerii vremii.

8. Folositi culori mai deschise fara teama
Tot la machiaj, culorile mai deschise sunt de preferat celor inspre maroniu deoarece vor lumina optim tenul si vor aduce din nou efectul dorit de tinerete si prospetime. De asemenea produsele tip pudra si altele care usuca tenul trebui eliminate complet.

9. Faceti periodic tratamente cosmetice cu cele mai bune substante pentru ten si piele
Acizii alfa-hidroxi, produsele care pot suplini colagenul in organism, dieta si odihna corecta sunt doar o parte dintre tratamentele care se aplica periodic dupa trecerea vremii cu efecte dintre cele mai bune asupra frumusetii si intineririi intregului corp.

10. Mai multa miscare odata cu inaintarea in varsta
Femeile trebuie sa practice exercitiul fizic direct proportional cu varsta lor, iar cine intelege acest lucru nu va uita sa faca si miscare mai multa pe masura ce anii se astern peste trupul sau.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu