Fitness pentru fete Frumusete

Exercitii de efect pentru sex de calitate

Exercitii de efect pentru sex de calitateForta si flexibilitatea sunt doua dintre abilitatile cerute de sexul de calitate, plin de diversitate si punctat de preludiu lung si placut, in mod special femeile putand sa isi dezvolte musculatura in zonele esentiale pentru a obtine astfel un plus dorit de performanta, dar si de placere in dormitor.

Prin practicarea unor exercitii de fitness specifice asemenea obiective pot fi atinse fara probleme, organismul beneficiind din plin de miscare, iar sexul crescand in calitate si putandu-se practica cu maxima pricepere pana la varste mai inaintate.

1. Broasca

Este un exercitiu adresat coapselor si planseului pelvic, care incurajeaza flexibilitatea deplina a trupului pe durata actului sexual.

Din pozitia culcat pe burta, cu o pernuta sau un prosop mai gros rulat sub pelvis si coapse, cu bratele intinse ferm inspre inainte, se indoaie apoi genunchii si bratele la 90 de grade, adoptandu-se o pozitie similara cu cea a broastelor comune. Se tine astfel pozitia timp de 3 minute si se relaxeaza.

2. Mingea la perete

Este un exercitiu care intareste musculatura inferioara a spatelui si necesita prezenta unei mingi de fitness, mai larga si elastica.

Se sprijina din pozitie verticala spatele din dreptul salelor pana la torace pe mingea lipita de perete si apoi, cu mainile sprijinite pe genunchi si spatele ferm impins inspre mingea de fitness se indoaie genuchii la 90 de grade pana ce se ajunge intr-o pozitia similara cu cea in care sedem pe un scaun. Se tine asa 5 secunde, se relaxeaza si apoi se repeta miscarea de 5 ori. Atentie mare la riscul de accident, acesta fiind un exercitiu eficient, dar si periculos pentru persoanele care nu isi incalzesc bine trupul.

3. Paianjenul

Este un exercitiu care dezvolta forta bratelor, ceea ce va incuraja si sexul in pozitii mai putin comode.

Din pozitia binecunoscuta din care se fac flotarile, in sprijin pe maini si cu corpul intins se indoaie ambele brate pentru a se cobori toracele catre podea si, simultan, se indoaie alternativ cate un genunchi tragandu-se cat mai mult catre umeri. Se fac astfel seturi de 10 exercitii.

In mod asemanator, se pot adopta seturi de alte exercitii menite sa dezolte musculatura coapselor, a planseului pelvic, a bratelor si a spatelui inferior, aici fiind exercitata o tensiune crescuta pe durata actului sexual.

Toate femeile care au incercat pe propria piele astfel de exercitii s-au declarat pe deplin multumite de performantele lor in dormitor, acesta fiind un motiv suficient pentru a va recomanda si voua aceleasi exercitii si altele similare care sa va optimizeze macar cu putin viata voastra sexuala.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu