Frumusete Ingrijirea parului

Extensii de par chic pentru un look de zile mari!

Extensii de par chic pentru un look de zile mari!Stilizarea parului presupune de regula tunderea si aranjarea sa dupa preferintele personale si dupa cerintele modei zilei, dar in unele situatii multe persoane isi doresc un plus de frumusete pentru a iesi mai usor in evidenta si, in asemenea situatii, recurg la artificii de mare efect asa cum sunt si extensiile moderne pentru par.

O optiune preferata de multe femei, extensiile de par permit schimbarea frecventa a look-ului fara a necesita o coafura noua sau investitii prea mari. Poti sa te pregatesti astfel in timp record pentru o ocazie speciala si sa arati la superlativ, fiind totusi vorba despre coafuri de scurta durata, care nu pot fi purtate pe o durata de timp mai indelungata.

Extensiile de par se aplica fie prin clipsuri si alte mijloace mecanice, fie prin apelul la solutii adezive si pot fi purtate pe perioade mai lungi sau mai scurte de vreme. Fie vorba despre extensii de par natural sau artificial, modalitatea de aplicare a lor este la fel de eficienta, dar aspectul va fi unul diferit, parul natural potrivindu-se mai bine cu restul coafurii decat cel artificial.

Extensiile de par asa-numit permanente dureaza chiar si pana la 6 luni , dar numai putine femei apeleaza la aceasta varianta, fiind de regula vorba despre persoane care pierd foarte mult par si care doresc totusi sa arate foarte bine. In acest caz, se apeleaza frecvent la adezive pentru fixarea extensiilor, care fixeaza foarte bine extensiile de restul coafurii.

Extensiile de par pe baza de fibra matasoasa si usor de coafat sunt si acestea cautate desi e vorba despre extensii artificiale. Aspectul lor se apropie totusi de parul natural insa nici acestea nu sunt ieftine la fel ca si cele permanente. Exista si alternative mai ieftine, dar acestea nu pot fi recomandate cu buna credinta deoarece nu vor reusi sa redea intotdeauna impresia de par natural.

Extensiile de par clip-on sunt versatile si la moda, cautate mai ales de femeile tinere si adolescente, care isi vor permite mai degraba acest tip de extensii decat cele adresate femeilor pline de bani. Se ataseaza foarte rapid, sunt dragute si pot fi purtate chiar si pentru mai multe zile daca asa se doreste. Nu e nevoie sa mergi la salon si poti arata la superlativ daca te pricepi cat de cat sa le imbini cu coafura ta naturala.

Foarte la moda sunt si extensiile de par natural tip Remy sau Virgin, diferenta dintre acestea tinand de sursa din care se procura parul natural. Extensiile remy provin de la mai multi donatori, iar extensiile virgin vin doar de la un singur donator. Mai ieftine vor fi bineinteles extensiile de par remy, dar nu neaparat si mai slabe calitativ deoarece exista si producatori foarte seriosi care pot oferi par natural mix de cea mai buna calitate.

In functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie, puteti apela la unul sau mai multe tipuri de extensii pentru par, dar pana la urma ingrijirea si intretinerea propriului par la superlativ si de la varste fragede va face diferenta intre un look de zile mari si unul ordinar. Banii sunt mai putin importanti atunci cand ai un par sanatos si stralucitor, iar acest lucru au ajuns sa il invete pe propriul scalp multe dintre frumoasele de altadata care au neglijat exact acest aspect de-a lungul vremii, respectiv intretinerea la superlativ a parului lor natural.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu