Dieta ta Frumusete

Camellia sinensis este ceaiul de slabit calduros recomandat si de catre medici

Camellia sinensis este ceaiul de slabit calduros recomandat si de catre mediciCamellia sinensis sau planta de ceai este una dintre varietatile de ceai larg recomandate de catre medici pentru curele de slabit, aceasta planta venind in mai multe varietati, respectiv ceai de slabit verde, ceai de slabit alb sau ceai de slabit negru.

Supusa inclusiv mai multor studii stiintifice, planta de ceai a dovedit a poseda multe proprietati valoroase pentru sanatate, printre care si cresterea ratei metabolismului si prevenirea cresterii in greutate.

Consumat neindulcit, ceaiul de Camellia sinensis poate fi eficient pentru prevenirea sau tratarea urmatoarelor conditii de sanatate:

Previne cancerul de ovare
Previne cresterea in greutate
Creste rata metabolismului
Ajuta la intarirea oaselor
Hidrateaza bine organismul
Previne atacul de cord
Stimuleaza sistemul imunitar
Protejeaza dantura
Stimuleaza activitatea cerebrala
– Reduce stresul etc.

Este de preferat ca ceaiul din Camellia sinensis sa se consume fara zahar mai ales daca se doreste a fi folosit ca ceai de slabit, in special varietatile de ceai verde de slabit si ceai negru de slabit fiind eficiente pentru pierderile in greutate.

Camellia sinensis contine si cafeina, dar varietatea de ceai verde de slabit este mai slaba decat ceaiul negru de slabit si de aceea este recomandata pentru consum in special dupa-amiaza si seara.

Cu acordul medicului dvs. puteti incerca si voi acest ceai de slabit daca doriti sa pierdeti in greutate. Atentie insa sa va alimentati corect, introducand in meniul zilnic multe legume si fructe precum si cereale integrale pentru a oferi organismului o dieta echilibrata, dar saraca in grasimi, zahar si sare.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu