Frumusete Ingrijirea parului

Coafuri de mireasa pentru vara 2012

Coafuri de mireasa pentru vara 2012O adevarata inspiratie pentru toate cele care doresc sa paseasca in fata altarului in aceasta vara, coafurile de mireasa din 2012 mentin deopotriva clasicul cerut de solemnitatea momentului cat si modernul prin artificii de stil si culoare, iar partea cea mai buna este ca astfel de coafuri nu cer multa inventivitate din partea stilistilor ci doar o mana sigura si cat mai multa experienta.

1. Coafura in coc clasic

Foarte ceruta in special de catre fetele trecute usor de prima tinerete, coafura in coc clasic este foarte eleganta si prinde de minune pe cele cu parul inchis mai ales daca stilistul stie sa strecoare si mici artificii moderne cu ajutorul agrafelor si a altor accesorii pentru par.

2. Coafura in coc chignon clasic

Coafura chignon este de fapt o tunsoare in coc rasucit, creata in partea din spate a gatului, in varianta sa clasica imitand forma cifrei 8, dar permitand si mici variatii fie prin ridicarea usoara a cocului, fie prin coborarea sa usoara. Acele, agrafele si diamantele frumos stilizate insotesc adesea o astfel de coafura.

3. Coafura in coc chignon modern

Facandu-se apel si la coada de cal, care mai apoi este rasucita si si ridicata spre crestet, cocul chignon modern este foarte chic si mai putin formal decat cocul chignon clasic. In plus, aspectul general reiesit la final va fi ceva mai delicat decat in cazul variantei clasice.

4. Coafura in coc frantuzesc

Cunoscuta si sub denumirea de french twist, coafura in coc frantuzesc este puternic stilizata si are o usoara tenta retro, dar si nenumarate variatii care ne aduc in pas cu moda ultimului moment. Foarte gustata de mirese, aceasta coafura nu e deloc simplu de realizat asa cum pare la o prima vedere si necesita prezenta obligatorie a unui stilist cu mare experienta.

5. Coafura in coc funda

Aceasta este probabil cea mai cocheta coafura de mireasa din aceasta vara, multe fete dorindu-si-o aproape imediat dupa ce o descopera in catalogul stilistilor. Este indrazneata, dar si eleganta si va prinde de minune in special pe miresele cu parul deschis.

Sumedenie de alte propuneri interesante pentru miresele de toate varstele vin anul acesta de la stilistii romani si cei straini, frumoasele zilei avand o bogata oferta din care sa aleaga ceea ce le prinde mai bine, iar mirii si nuntasii urmand sa fie cu adevarat incantati de eleganta si bunul gust al cele mai importante figuri feminine a momentului.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu