Beauty quizz Frumusete

Cum intineresc divele fara a cheltui nici un ban in plus fata de noi?

Cum intineresc divele fara a cheltui nici un ban in plus fata de noi?Sa nu credeti ca divele ecranului folosesc intotdeauna cosmetice de calitate sau tratamente scumpe pentru a arata bine, multe dintre numele celebre ale zilei recunoscand fara ascunzisuri ca detin secretele frumusetii si tineretii din perioada cand ele insele erau niste anonime, neavand acces nici la bani si nici la saloanele celebre pentru infrumusetare.

Nu multe la numar, caile prin care se poate atinge o frumusete fara de cusur si de asemenea fara multa cheltuiala implica toate partile vizibile ale trupului nostru si vor avea garantat mult succes la public atunci cand se acorda tuturor atentia cuvenita, fara a sari nici un pas din cei 10 obligatorii:

1. Parul este intotdeauna punctul de plecare, aici trebuind sa se puna accentul atat pe coafura care ne avantajeaza mai bine cat si pe cosmeticele pentru hidratare, tratate si volum, asa cum ni le recomanda stilistul nostru.

2. Tenul si pielea urmeaza parului, si aici impunandu-se de asemenea o buna hidratare, exfoliere periodica, ingrijire si machiaj pe cat posibil in pas cu moda momentului.

3. Ridurile, petele de piele, alte semne ale trecerii timpului sau a unor afectiuni oarecare trebuie mascate cu intelepciune, randul lor venind imediat dupa ce ne-am ingrijit adecvat de tenul si pielea noastra.

4. Buzele si dantura transforma uluitor de rapid o femeie stearsa intr-una demna de tot interesul privitorilor astfel incat o ingrijire corecta a buzelor si de asemenea a danturii va ajuta simtitor la atingerea performantelor dorite.

5. Mirosul face parte din accesoriile de frumusete ale unei femei chiar daca nu este vizibil cu ochii. Un parfum inspirat, care sa completeze minunat anotimpul si imbracamintea este obligatoriu de purtat odata ce au fost acoperite celelalte aspecte legate de ingrijire si infrumusetare.

6. Multe femei fac apel si la bustul lor, la decolteu ori la alte cai de punere subtila in evidenta a sanilor si de aceea ingrijirea atenta a pielii in aceasta arie si ascunderea tuturor imperfectiunilor este de maxima importanta pentru efectul final. Similar, si spatele poate fi expus privirilor celorlalti si aici de asemenea trebuind luate masurile de rigoare.

7. Mainile sunt o alta arie a corpului feminin unde se indreapta adeseori atentia privitorilor, iar produsele de hidratare si ingrijire pentru maini sunt chiar de buna calitate si complet naturale atunci cand stii de unde sa ti le procuri luna de luna.

8. Silueta este strans legata de o dieta adecvata, iar daca timpul este prea scurt pentru a se slabi echilibrat, se poate oricand face apel la o dieta rapida de slabit, care va tine intre 3-5 zile si va oferi niste rezultate acceptabile la final, chiar daca nu si ideale.

9. Picioarele, la fel ca si mainile sunt expuse frecvent privirii celorlalti si trebuie ingrijite la superlativ, poate mai mult decat procedam in cazul manilor noastre. Exfoliere, tratamente pentru varice, celulita, masaj cu ulei de masline si alte procesuri trebuie aplicate seara de seara pentru a se obtine la final niste rezultate multumitoare.

10. In sfarsit, pantofii reprezinta peste un sfert din efectul total pe care il poti obtine cand esti si te simti frumoasa, dar pentru a reusi sa te strecori in niste pantofi cu adevarat stilati va fi nevoie sa acorzi multa atentie si labelor picioarelor, aici monturile, unghiile si alte imperfectiuni cerand tratamentele potrivite lor.

Prin doar 10 pasi obligatorii, toate femeile pot fi mai frumoase si mai tinere, acestea fiind secretele frumusetii deopotriva pentru dive cat si pentru femeile obisnuite. Inclusiv stilistii ni le recomanda calduros, astfel incat putem profita de toate aceste trucuri in speranta ca vom arata toate mai frumoase si mai proaspete decat inainte.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu