Frumusete Ingrijirea parului

Cu Hairoin orice femeie poate deveni propriul sau hair-stylist

Cu Hairoin orice femeie poate deveni propriul sau hair-stylistAngela şi Maria, creatoarele Hairoin Shop, au o singură ambiţie: să readucă la modă acele de păr şi minunatele coafuri pe care femeile le pot face cu ajutorul acestora. Este un concept interesant, cu atât mai mult cu cât singură alternativă în ziua de azi pentru a ne coafa părul sunt elasticele şi clamele…

Ideea din spatele Hairoin s-a născut dintr-un cadou aniversar: un ac de păr primit de la  iubitul Mariei pentru că „la ce e bun să ai părul atât de lung, dacă îl ții prizonier într-un  elastic banal”. Maria a ajuns să creeze Hairoin Shop pentru că s-a îndrăgostit de acest mic obiect devenit indispensabil în viața ei de zi cu zi.
Pentru că designul și materialul din care sunt confecționate reprezintă două aspecte esențiale, a inceput prin a căuta un artizan care să o ajute la crearea acestor bijuterii. Astfel, proiectul Hairoin  prinde formă. Deschis inițial la Paris, în mai puțin de un an Hairoin se extinde și în România,  mulțumită inițiativei asociatei sale, Angela Arva. Acum lucrează împreună și încercă să împărtășească această „descoperire” cu alte femei care au nevoie de coafuri practice, elegante și rapide … „anytime, anywhere!”

Îmbinând un design minimalist şi chic din materiale naturale nobile precum cornul şi lemnul, accesoriile concepute de ele vor să schimbe radical viziunea pe care o avem despre coafat. Hairoin facilitează realizarea de stiluri  diverse pentru coafuri lejere și rapide fără a apela la ajutorul profesioniștilor din  saloane. Astfel orice femeie poate deveni propriul său hairstylist.

Departe de a fi un simplu magazin de accesorii de par, Hairoin Shop propune tutoriale video pentru coafuriu şor de adoptat în ritualul zilnic: cocuri de zi, lejere, cocuri elegante, cocuri clasice sau extravagante…pe scurt, un stil care să mulţumească fiecare femeie. Și pentru ca ținuta să fie perfectă, Hairoin completează colecția cu bijuterii din corn și lemn realizate cu rafinamentul și eleganța caracteristice mărcii.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu