Frumusete Ingrijire corporala

Vino cu un pont de îngrijire la Caravana Cien și Lidl România te recompensează

Vino cu un pont de îngrijire la Caravana Cien și Lidl România te recompenseazăRomâncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Iar pentru că Lidl își dorește să afle care sunt ponturile de îngrijire care stau la baza acestui adevăr, pornește la drum cu Caravana Cien. Așadar, începând cu 27 august, caravana va poposi în 25 de orașe din toate regiunile țării, oferindu-le femeilor șansa de a se bucura de produsele de îngrijire din gama Cien printr-un schimb de #ponturidefrumusete. Prima oprire va fi în Ploiești, pe 27 august, apoi în București, pe 28 august, și pe 29 august în Buzău.

Îngrijirea femeilor este jumătate știință, jumătate instinct. Așa că, în urma campaniei pentru brandul marcă proprie Cien demarată în martie 2016, prin care „Împreună protejăm frumusețea româncelor”, Lidl lansează o nouă provocare: „Dă-mi un pont de îngrijire, iar noi îți dăm unul mai tare”. Începând cu 27 august, Caravana Cien va poposi în 25 de orașe din țară, în fiecare timp de o zi, pentru a afla secretele de frumusețe ale româncelor și a le răsplăti cu cel mai tare pont de îngrijire: produsele din gama Cien.

Fiecare persoană care vizitează Caravana Cien va putea împărtăși un #pontdefrumusete printr-un scurt videoclip, de 30 de secunde, care se va filma într-un spațiu special amenajat. Toate clip-urile vor fi urcate pe canalul de Youtube Lidl România, pentru a crea, astfel, un adevărat forum al ponturilor de îngrijire, pe care femeile îl vor putea accesa ori de câte ori sunt în căutare de noi ritualuri de frumusețe. În plus, în cadrul Caravanei, femeile vor putea descoperi gama de produse Cien.

Prima oprire a Caravanei Cien va fi în Ploiești, pe 27 august, apoi în București, pe 28 august și pe 29 august în Buzău. Lista completă cu traseul pe care Lidl a pornit în căutarea secretelor frumuseții româncelor este disponibilă pe surprize.lidl.ro/cien, alături de detaliile despre campanie.
Hai și tu la Caravana Ciencu un #pontdefrumusete,în perioada 27 august – 21 septembrie!

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu