Beauty quizz Frumusete

Coafura in suvite colorate va lumineaza chipul daca este bine realizata!

Coafura in suvite colorate va lumineaza chipul daca este bine realizata!Suvitele colorate sunt in prezent o modalitate facila si complet in trendul modei internationale prin care se poate face o schimbare radicala de look, o astfel de coafura ajutata de un machiaj pe masura putand sa schimbe complet un aspect care simtiti ca nu va mai reprezinta, conferindu-va in acelasi timp un plus de prospetime si multa incredere in propria persoana.  

Coafura in suvite colorate se adreseaza tuturor varstelor, doar nuantele preferate de voi si tehnicile diverse de colorare a parului in suvite facand diferenta intre o femeie cu gusturi clasice, de exemplu, si o tanara poate inca rebela si inca dorind sa isi afirme independenta inclusiv prin apelul la culori contrastante si provocatoare.

Oricum ar sta lucrurile, exista cateva sfaturi ale stilistilor care trebuie intotdeauna luate in considerare atunci cand se opteaza pentru o asemenea coafura, doar asa fiecare dintre voi putand respira usurata la final, bucurandu-se in voia cea buna de alegerile sale inspirate atat pentru suvitele colorate cat si pentru machiajul care sa se armonizeze cu acestea.

1. Suvitele trebuie sa se asorteze la culoare atat cu parul cat si cu tenul vostru

Prima regula si cea mai importanta atunci cand optezi pentru o coafura cu suvite colorate este alegerea unei culori sau combinatii de culori care sa se potriveasca de minune atat cu nuanta favorita a parului tau cat si cu tipul tau aparte de ten. Nu va fi usor si, din acest motiv, e mai bine sa apelezi initial la sfaturile unui profesionist sau ale unei persoane cu mai multa experienta pe aceasta tema.

2. Nuantati suvitele diferit in functie de efectul final cautat de voi

Atunci cand optati pentru o coafura in suvite colorate, dar nu doriti totusi sa exagerati atragand prea mult atentia asupra coafurii voastre, adica mizati mai mult pe un look natural decat unul exotic, este recomandat ca suvitele voastre sa fie colorate gradual, de la radacina inspre varfuri, plecand de la o nuanta mai inchisa la radacina parului si deschizand treptat culoarea catre varfuri.

Daca insa va doriti sa iesiti in evidenta si preferati un look exotic si provocator, atunci coafura voastra in suvite va fi avantajata mai ales atunci cand va subliniati chipul placut cu suvite mai pline, de preferat aplicate ca un contur al fetei voastre.

3. Optati doar in cazuri rare la mai mult de o singura culoare pentru suvitele coafurii voastre

Indiferent de varsta, suvitele multicolore sunt prea stridente pentru a putea fi purtate pe o perioada mai lunga de timp, doar artistii si persoanele excentrice preferand o asemenea coafura extrema. De regula, coafura in suvite se axeaza pe o singura culoare, aleasa cu multa atentie, aici doar nuantele diferite putand sa confere un plus de exotism sau, dimpotriva, un look natural si clasic.

4. Coafura in suvite colorate se schimba de la un sezon la altul

Vara nu putem alege aceleasi suvite colorate pe care le purtam in anotimpul rece, de obicei pe timp de vara fiind in trend suvitele in culori mai deschise, iar iarna mizandu-se mai degraba pe tonurile inchise, nu altfel fiind recomandat sa se aleaga si machiajul de sezon. Si in cazul machiajului, vara se merge pe un look natural, apropiat de culoarea tenului nostru, opus sezonului rece cand machiajul este mai incarcat si cu o tema coloristica mai inchisa decat in sezonul cald.

5. Nu indesiti suvitele colorate sperand ca astfel veti arata mult mai bine

Coafura in suvite colorate este facila si convenabila, dar numai in masura in care se evita excesele, prea multe suvite colorate putand sa ruineze de-a dreptul o astfel de coafura si facandu-va sa aratati mai degraba ca o zebra sau chiar un tigru decat o fiinta umana. De asemenea, pentru un succes garantat, nu optati niciodata pentru nuantele foarte deschise ale culorii voastre favorite pentru suvite, si in aceasta situatie coafura fiind prea stridenta si furand mult din frumusetea voastra naturala.

Separat de sfaturile oferite noua de catre stilisti pentru coafurile cu suvite colorate, nu trebuie uitate nici regulile simple de intretinere a parului, samponul de calitate, balsamul si produsele cosmetice pentru fixarea culorii fiind esentiale pentru mentinerea coafurii voastre la fel de proaspata ca in prima zi. Feriti-va de apa fierbinte, utilizati un filtru pentru declorinarea apei, evitati produsele pentru aranjarea parului care folosesc caldura, protejati-va de soare cu ajutorul palariilor si, nu in ultimul rand, periati-va parul regulat, dar cu delicatete, folosind perii adecvate, de cea mai buna calitate.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu