Frumusete Ingrijirea parului

Coafura fluorescenta rainbow face furori

Coafura fluorescenta rainbow face furoriCoafurile originale ale anului 2015 au prins puternic la publicul larg, fiind si foarte bine diversificate, si deosebit de ofertante prin originalitatea culorilor propuse de-a lungul intregului an care s-a incheiat. 2016 nu va fi un an diferit din acest punct de vedere, si acum femeile urmand sa fie tentate cu propuneri variate, deopotriva atractive si indraznete, care vor aduce cu siguranta schimbari de look inspre bine si, desigur, un plus de frumusete.
 
Una dintre cele mai interesante propuneri ale stilistilor pentru anul 2016 vine de peste ocean si este deopotriva de provocatoare pe cat e de indrazneata, nu putine fiind totusi femeile care isi doresc deja sa o incerce pe propriul par, fiind vorba despre o coafura care se inspira de la cele in culoarea curcubeului, dar unde se pluseaza prin apelul la vopsea fluorescenta tip neon care face parul sa straluceasca efectiv in plina noapte.
 
Culorile folosite la realizarea coafurii fluorescente rainbow sunt cele din gama neon, iar vopseaua de par se recomanda a fi din cea de calitate, promovata de producatori de renume, si nu contrafacuta deoarece altfel riscul deteriorarii parului este unul destul de ridicat. Nu este o coafura care sa poata fi realizata de acasa, ci la salon, coafura in sine cerand multa experienta si de asemenea spirit artistic si fiind ceva mai complexa decat simpla vopsire a parului in culori neon/fluorescente.
 
Inainte de vopsirea parului, stilistul va trebui obligatoriu sa va deschida parul la culoare prin apelul la tehnici prietenoase pentru sanatatea podoabei capilare, cu cat bine fiind acum pregatit parul cu atat mai aproape de perfectiune urmand sa fie efectul final dupa aplicarea culorilor fluorescente. Brunetele vor avea nevoie, din pacate, de mai multe astfel de sesiuni de inalbire a parului pentru a se putea bucura de aceasta coafura de mare efect.
 
Urmeaza apoi sedinta de aranjare a parului intr-un stil la alegere, care prinde mai bine clienta, aici optiunile fiind nenumarate, dar nu la fel vor sta lucrurile si la pasul urmator cand se va trece la vopsirea efectiva a parului. Unii stilisti prefera acum sa foloseasca efecte inspirate de stilul ombre sau stilul baleiaj, unde parul primeste alternativ nuante mai inchise sau mai deschise, fie plecand dinspre crestet inspre spate, fie alegandu-se suvitele colorate, fie apelandu-se la alte tehnici inspirate capabile sa nuanteze frumos parul.
 
Folosindu-se mai multe culori din gama neon, coafura va arata la final ca o coafura curcubeu pe timp de zi si flourescenta si foarte chic odata cu lasarea serii. Intretinerea unei astfel de coafuri nu cere, din fericire, munca multa acasa, micile retusuri si ingrijirea parului cerand aproximativ jumatate de ora in fiecare zi. Coafura fluorescenta rainbow nu este recomandata femeilor trecute de 30 de ani, dar va prinde de minune la tinere care, probabil, vor dori sa incerce si acest stil inedit de aranjare a parului in anul 2016.
 
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu