Dieta ta Frumusete

Elixirul tineretii sub formă de colagen lichid: BEAUTIN COLLAGEN

Elixirul tineretii sub formă de colagen lichid: BEAUTIN COLLAGENEști mereu în căutarea secretelor anti-îmbătrînire și îți dorești să incluzi în ritualul tău de frumusețe produse revoluționare ?  

Promotor al ideii că frumusețea vine din interior, BEAUTINΤΜCOLLAGENde la myelements este soluția ! BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN conținecolagen hidrolizatPeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție, este îmbogățit cuacid hialuronic, conținând de asemenea  vitaminaA, complex de vitamina B, vitamina Cșizinc.
 
BEAUTINΤΜCOLLAGEN are dublu rol: conține nutrienți gata de a fi asimilați de organism, dar și micronutrienți ce contribuie la creșterea producției normale de colagende către organism. Printre beneficiile produsului amintim următoarele: sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare acesteia, întărește părul și unghiile, contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, îmbunătățește starea articulațiilor și are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.
 
Produsul este în formă lichidă pentru o administrare facilă. Poate fi ingerat ca atare sau după ce este diluat cu apă. Deși colagenul este obținut din surse naturale de pește, el nu are un gust asociat sursei de proveniență, ba dimpotrivă, este îmbogățit cu arome plăcute de fructe:căpșuni-vanilieși mango-pepene galben.Pentru rezultate de impact se recomandă utilizarea zilnică a produsului timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml (ușor de măsurat cu ajutorul capacului special al produsului).
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu