Beauty quizz Frumusete

Uleiul de marula, util pentru frumusete, dar si pentru sanatate!

Uleiul de marula, util pentru frumusete, dar si pentru sanatate!De bun folos pentru sanatatea voastra, dar si pentru frumusete, uleiul de marula este unul dintre cele mai rare, dar si eficiente uleiuri bio de pe piata noastra, fiind un ulei obtinut prin presarea la rece a samburilor fructelor de Marula (Sclerocarya Birrea) care se gasesc doar in Africa de Sud si nicaieri altundeva. S-a reusit si procesarea in laborator a uleiului de marula, dar uleiul obtinut astfel este inferior celui original, presat la rece.
 
Superior din toate punctele de vedere mai celebrelor uleiuri de argan sau de nuca de cocos, uleiul de marula a fost folosit sute de ani in Africa la gatit, dar si pentru tratarea unor afectiuni, acest ulei special continand nu doar nutrimente valoroase, dar si substante puternice care combat eficient efectele radiatiilor solare, alergiile precum si efectele asupra organismului uman a altor agenti poluanti.
 
Incarcat de-a dreptul cu cu antioxidanti (60% suplimentar fata de uleiul de argan), uleiul de marula este util pentru sanatatea si intretinerea pielii si a tenului, este excelent pentru hidratarea corecta a tesuturilor, combate eficient acneea si alte afectiuni ale pielii si, nu in ultimul rand, ajuta la repararea si intretinerea firelor de par precum si a unghiilor voastre.
 
Fiind compatibil cu toate tipurile de ten/piele, uleiul de marula este usor de aplicat, se absoarbe rapid in piele fara a pata lenjeria si nu necesita sa fie aplicat decat in cantitati mici pentru a-si arata eficienta la maximum. Il puteti folosi dupa fiecare dus, pentru a va hidrata corect pielea, il puteti de asemenea utiliza si ca produs pentru combaterea radiatiilor solare si, nu in ultimul rand, puteti adauga cateva picaturi si in fundatia de machiaj pentru a mentine tenul bine hidratat, dar si protejat de radiatii.
 
Conform testelor repetate, uleiul de marula face pielea catifelata in timp record si combate foarte eficient efectele imbatranirii si defecte diverse ale pielii precum acneea, cicatricele sau petele de piele. Bogat in acizi grasi nesaturati, acizi omega si vitaminele C si E, uleiul de marula face pielea mai elastica si amelioreaza simtitor ridurile sau alte semne lasate pe chipul vostru de trecerea vremii.
 
Pentru par, puteti folosi zilnic cantitati mici de ulei de marula atat pentru o hidratare superioara a firelor de par cat si pentru o protectie suplimentara contra radiatiilor si a altor agenti poluanti. In mod similar, pentru unghii puteti de asemenea aplica doar cateva picaturi de ulei de marula atat pentru hidratare cat si pentru intarirea unghiilor degradate.
 
Pentru infrumusetare, uleiul de marula se poate aplica ca atare, in cantitati mici, sau poate fi introdus in produsele voastre cosmetice de asemenea in cantitati mici si folosit laolalta cu acestea pentru intretinerea tenului si a pielii, pentru ingrijirea parului sau pentru infrumusetarea unghiilor. Cautati prin urmare acest ulei pe piata noastra interna si folositi-l cu incredere, dar fiti atente sa nu fiti inselate cu ulei de marula produs in laborator sau cu produse contrafacute care includ cantitati mici si diluate din acest ulei de exceptie.
 
 
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu