Frumusete Ingrijire corporala

Chirurgia estetica prin laser fractional cu CO2

Chirurgia estetica prin laser fractional cu CO2Batranetea nu pare sa mai reprezinte o asa de mare problema de o bucata de vreme incoace, de cand s-au introdus prin clinicile de frumusete noile tratamente de chirurgie estetica prin laser fractional cu CO2. O asemenea tehnica revolutionara nu este deloc ieftina, dar beneficiile pe care le poate oferi pentru intinerirea tenului si a pielii sunt se pare de mare efect si de aceea dorite de multe femei.

Pentru indepartarea ridurilor si corectarea altor probleme ale pielii obosite s-au folosit si in trecut metode de operare pe baza de laser cu CO2, dar aceasta mai noua varianta care se bazeaza pe laserul fractional cu CO2 este mai rapida, mai eficienta si mai putin generatoare de complicatii. Celulele moarte ale pielii sunt astfel in intregime distruse, iar productia de colagen este stimulata, pielea devenind curata si neteda, fara a fi deloc afectata de rani sau alte efecte ale interventiei cu laserul.

Medicii care au utilizat pana in prezent chirurgia estetica prin laser fractional cu CO2 sunt de-a dreptul incantati de rezultate, in cadrul unei singure sedinte ei fiind capabili sa intinereasca chipul pacientelor dansilor, eliminand ridurile fine si facand pielea mai elastica si porii sai mai mici. Productia de colagen, astfel stimulata, se continua pentru luni de zile, tenul beneficiind si de acest efect benefic al noii chirurgii pe baza de laser cu CO2.

Fiind vorba despre un interval de timp relativ scurt de cand chirurgia estetica prin laser fractional cu CO2 a fost introdusa in clinicile de frumusete, nu se stiu multe despre posibilele efecte negative ale utilizarii acestei tehnici, existand totusi unele temeri pentru persoanele cu un ten mai sensibil, pentru cele care au mai suferit interventii cu laser sau pentru cei care prezinta mici infectii la nivelul pielii.

Pentru rezultate maxime, se impun intre 3-5 sedinte de chirurgie estetica prin laser fractional cu CO2, la interval de 3 saptamani intre ele, una singura fiind foarte productiva, dar nu si completa. Rezultatele inregistrate pana in prezent au fost cam toate spectaculoase, dar desigur ca putina prudenta nu strica si e bine de consultat cel mai bun specialist pentru a se evita niste eventuale complicatii. In rest, bani sa fie pentru ca de imbatranit de acum vom imbatrani ceva mai greu sau, oricum, nu se va mai vedea acest lucru usor pe chipurile noastre.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu