Beauty quizz Frumusete

C-THRU Emerald Shine – pentru amintiri cu stralucire si stil

C-THRU Emerald Shine - pentru amintiri cu stralucire si stilC-THRU Emerald Shinedă tonul unei toamne strălucitoare, bogate, ce învăluie în note floral-lemnoase femeia modernă și stilată. Asemenea smaraldului prețios, parfumul este esența unei eleganțe naturale, aproape sălbatică prin energia pe care o inspiră.

Amintiri prețioase de smarald
În fiecare zi adăugăm mai multe amintiri în filele unui album colorat, asemănător cu o paletă de nuanțe tomnatice. Un parfum deosebit îți întipărește în suflet momentele importante din viață de care îți vei aduce aminte cu drag de fiecare dată.

Cum ar fi să îți aduci aminte de energia și dinamismul pe care le-ai resimțit atunci când notele de mure, coacăze, lotus și citrice și-au făcut apariția la prima pulverizare a parfumului Emerald Shine? Trandafirul misterios, violetele delicate și crinul pur dezvăluite de inima parfumului ți-ar aduce aminte de latura romantică a toamnei, iar notele lemnoase de cedru, mosc și lemn de santal ar completa portretul unei femei senzuale și încrezătoare în sine.

Parfumul persistă timp îndelungat pe piele, iar spray-ul de corp aduce o senzație de prospețime răcoritoare. Verdele crud al ambalajului parfumului este îmblânzit de recipientul elegant din sticlă, iar micile sfere din cristal se îmbină armonios cu lichidul înmiresmat. 
Este el, parfumul creator de amintiri, gama preţioasă a unui brand atât de iubit. Îţi rămâne doar să închizi ochii şi să îl laşi să se imprime pe piele, în nări, în suflet.
C-THRU Emerald Shine este disponibil în următoarele variante:
 
Deo body spray, 150ml – 12.5 lei
Eau de Toilette natural spray, 30ml – 32 lei
Eau de Toilette natural spray, 50ml – 43 lei
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu