Beauty quizz Frumusete

Descopera noua gama Dove Nourishing Care & Oil

Descopera noua gama Dove Nourishing Care & OilÎncepe-ți ritualul zilnic de frumusețe cu experiența senzorială unică oferită de noua gamă Dove Nourishing Care & Oil, special creată pentru îngrijirea pielii uscate.
Infuzate cu ulei de argan din Maroc, produsele Dove Nourishing Care & Oilcurăță delicat și contribuie la refacerea şi fortifierea barierei de protecţie a pielii, chiar din timpul dușului. Recunoscut pentru beneficiile multiple pe care le are asupra pielii, uleiul de argan conține antioxidanți, vitamina E și acizi grași esențiali pentru o piele intens hidratată.
Gama Dove Nourishing Care & Oilîți răsfață simțurile cu parfumul rafinat cu arome orientale dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert parfumier şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume.
 
Hidratează-ți și protejează-ți pielea uscată chiar în timpul dușului cu gelul de duș Dove Nourishing Care & Oil, săpunul-cremă Dove Cream Oil sau uleiul de duș Dove Nourishing Care.

·         Gelul de duș Dove Nourishing Care & Oilconține ulei de argan din Maroc ce hrănește pielea în profunzime lăsând-o mai fină și mai catifelată, chiar după primul duș. În plus, pielea este învăluită de un parfum sofisticat cu note orientale.
 
·         Săpunul-cremă Dove Cream Oil, cu ¼ cremă hidratantă și ulei de argan din Maroc, curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării, lăsând-o fină și catifelată.
 
·         Uleiul de duș Dove Nourishing Care, infuzat cu ulei de argan din Maroc, se transformă într-o spumă delicată ce curăță și hrănește pielea în timpul dușului, protejând-o împotriva deshidratării datorită conținutului cu peste 55% uleiuri hrănitoare. 24 ore de hidratare pentru pielea uscată. Dovedit clinic.
 
De la piele uscată la piele intens hidratată și catifelată în câțiva pași simpli:
Uleiul de duș se distribuie uniform pe toată suprafața pielii cu palmele sau cu ajutorul unui burete, în funcție de preferință. La contactul cu apa, acesta se transformă într-o spumă delicată cu care se masează ușor toată suprafața corpului și apoi se clătește cu apă caldă.
 
 
 
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu