Frumusete Ingrijirea parului

Primeste toamna cu un par sanatos ! Concurs nou #Farmec

Primeste toamna cu un par sanatos ! Concurs nou  #FarmecParul este parte din cartea de vizita a unei femei. In zadar cumparam haine scumpe, accesorii, daca parul nostru arata dezastruos. In fond, sanatatea pielii si a parului sunt cele care fac o prima impresie buna si ne ajuta sa radiem.

Partenerii nostri cu # Farmec, stiu acest lucru, si vor ca si voi, cititoarele Egirl sa aveti un par radiant si sanatos, tocmai de aceea ne propun  gama Gerovital Tratament Expert.
 Anul acesta, Gerovital si-a consolidat pozitia de LIDER  din punct de vedere valoric pe segmentul de intretinerea a firului de par, cu o cota de piata de 26,6%. Produsele din aceasta gama sunt adresate femeilor si barbatilor, care se confrunta cu diferite probleme ale parului, generate fie de obiceiurile de infrumusetare (vopsiri, styling zilnic, aparatura de coafare folosita etc), fie de modul de viata (agitatie, stres, alimentatie), ori de factori incontrolabili cum sunt schimbarea anotimpurilor, poluare, radiatii UV etc, care afecteaza sanatatea si aspectul parului.
Noi va ajutam ca in aceasta toamna sa aruncati mana in par cu stil.  Farmec ofera 10 premii, fiecare constand dintr-un set Gerovital Tratament Expert, constand in urmatoarele 3 produse:
 
·        1 sampon regenerant:  https://www.farmec.ro/produse/par/sampon-regenerant-548.html    
·        1 masca de par regeneranta:  https://www.farmec.ro/produse/par/masca-regeneranta-550.html
·        1 ser varfuri despicate:  https://www.farmec.ro/produse/par/ser-varfuri-despicate-567.html
 
Produsele contin toate ingrediente speciale precum Keratina, Vitaminele A si E si Pro-vitamina B5, precum si Aminoacizi esentiali. Acest mix reface fibra capilara pe toata lungimea, conferindu-i elasticitate, hidratare, intarire si stralucire.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti Ce pont pentru un par sanatos aveti si noi va premiem. Adaugati un comentariu cu solutia voastra pentru un par radiant si noi te inscriem in concurs si iti asiguram un loc in tombola parului sanatos.

Doar adresele de email valide intra in concurs.

Perioada concurs : 15.09.2016 – 25. 09.2016

 Premiile vor fi livrate in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Succes !
 
 
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu