Cosmetica si machiaj Frumusete

Buze pline fara chirurgie plastica

Buze pline fara chirurgie plasticaGama de cosmetice pentru buze pline si contur buze, foarte ceruta altadata de persoanele cu dare de mana, este in sfarsit pusa si la dispozitia consumatoarelor de rand, aproape orice femeie avand in prezent sansa de a isi crea o pereche de buze senzuale, cu efect temporar sau chiar si de lunga durata, fie pentru o petrecere speciala fie doar asa, din dorinta de a arata mai bine.

Destinate in primul rand pentru hidratarea si intretinerea buzelor, cosmeticele pentru buze pline care genereaza efectul de buze ingrosate, mai dorite astfel de multe femei, sunt destul de sigure pentru uzul lor pe termen mai lung si pot chiar indeparta si ridurile fine din jurul gurii atunci cand este intr-adevar vorba despre produse de calitate superioara.

Prin aplicarea de astfel de cosmetice pentru buze pline, se declanseaza de fapt mai multe procese, respectiv se realizeaza o exfoliere a buzelor, apoi o hidratare corecta a lor si, in sfarsit, se reface productia normala de colagen si acid hialuronic, substante esentiale pentru sanatatea si conturul frumos al buzelor noastre. Buzele devin astfel mai atragatoare, mai elastice, dar si mai curate, fiind indepartate cu regularitate celulele moarte si praful fin adunat peste zi.

Desigur ca nu e de ajuns sa aplici un singur produs pentru buze ca sa obtii rezultatele dorite, fiind puternic recomandat sa se cumpere intreaga gama de cosmetice pentru ingrijirea buzelor, nu intotdeauna ieftina, dar cu efect garantat si oricum mai convenabila ca pret decat interventiile dureroase de la salonul de chirurgie estetica.

Aceste cosmetice se aplica cu o frecventa de 3-4 ori pe saptamana si pot fi lasate chiar peste noapte sa isi faca treaba, dimineata urmand sa se curete adecvat tenul si sa se treaca apoi la sedinta obisnuita de machiaj. Un ruj potrivit va fi intotdeauna recomandat laolalta cu celelalte cosmetice pentru buze pline si de asemenea produse specifice pentru machiaj si contur.

Sub supravegherea avizata a unui bun stilist se pot obtine suplimentar rezultate chiar de exceptie doar prin simpla aplicare a acestor cosmetice pentru buze pline, atingandu-se astfel grosimea dorita si creandu-se si un contur de toata frumusetea al buzelor. Durata tratamentului nu este desigur prea lunga, iar efectele sale nu vor tine la nesfarsit, dar buzele noastre vor fi hranite corect cu nutrimentele de care au nevoie si astfel se tintesc doi iepuri deodata, respectiv se atinge idealul dorit de frumusete, dar se intretin la superlativ si buzele, lucru de dorit indiferent daca vrem sau nu sa le dam acestora si putin volum.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu