Cosmetica si machiaj Frumusete

Puteti folosi in voie cosmetice pentru bebelusi, dar numai daca nu aveti alergie la acestea!

Puteti folosi in voie cosmetice pentru bebelusi, dar numai daca nu aveti alergie la acestea!Poate deloc surprinzator pentru cunoscatoare, produsele de intretinere corporala adresate bebelusilor sunt la mare cautare si de catre adulti, preferandu-se uneori un produs pentru bebelusi pentru ca protejeaza mai bine pielea, riscul de a contine ingrediente periculoase este mult diminuat, iar beneficiile pot depasi adesea pe cele prezente la oferta de cosmetice pentru adulti.

In gama completa de cosmetice pentru bebelusi se regasesc de multe ori si produse bune pentru exfolierea si hidratarea pielii, in special hidratarea facandu-se la superlativ, iar preturile pentru asemenea produse fiind de obicei scazute. La fel de bune sunt si cremele antiradiatii pentru piele, si acestea putand purta pe eticheta lor informatii cu privire la utilitatea produsului deopotriva pentru bebelusi cat si pentru adultii cu pielea fina.

Uleiul pentru masaj destinat bebelusilor este insa favoritul multor femei, continand substante care hidrateaza, dar si regenereaza tesuturile pielii si putand fi aplicat chiar si de 2 ori pe zi fara efecte secundare. Uleiul pentru bebelusi de asemenea poate fi folosit si ca baza pentru mastile de par in locul altui ulei vegetal, eliminand efectul electrostatic care apare adesea la parul vopsit si uscat.

Desigur ca in oferta existenta pe piata se vor afla si produse suspecte, de calitate indoielnica, cele mai bune produse din gama pentru bebelusi continand ingrediente preponderent naturale si fiind avizate si din punct de vedere dermatologic. Eticheta lor trebuie totusi citita cu mare atentie deoarece chiar si produsele bio pot avea contraindicatii care se vor regasi si pe ambalajul produsului.

Unele persoane pot dezvolta alergii la cosmeticele pentru bebelusi si se recomanda testarea acestora pe portiuni mici de piele cu cateva ore inainte de aplicarea efectiva a produsului. Daca lucrurile sunt in regula, se poate utiliza produsul ales cu incredere, cosmeticele pentru bebelusi fiind o alternativa buna la alte cosmetice pentru ingrijirea pielii destinate exclusiv adultilor.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu