Frumusete Ingrijire corporala

Tatuajele cu ingeri fac furori in Occident

Tatuajele cu ingeri fac furori in OccidentNu se stie prea bine de ce, dar ingerii de paza au devenit foarte iubiti in Occident, acolo o groaza de persoane dorindu-si tot mai des sa isi faca cate un tatuaj cu arhangheli, heruvimi sau alte reprezentari angelice favorite. Uneori acesti ingeri poarta si un nume, iar alteori sunt complet anonimi, asa cum de fapt si sta bine unui inger care se respecta.

O stare de liniste si confort, sentimentul ca viata nu se incheie cu aceasta lume sau pierderea cuiva apropiat sunt motive suficiente pentru a-ti face un tatuaj cu ingeri, astfel tu insuti ajungand sa te simti parca mai profund spiritualizat si mai pazit de necazuri si de rele.

Nu intotdeauna crestini practicanti, persoanele care aleg sa isi faca un tatuaj cu ingeri prezinta totusi o puternica dimensiune spirituala, ei crezand mai degraba intr-o forta protectoare de origine divina decat in Cristos si religia sa, aceasta din urma fiind oarecum compromisa prin schismele repetate ale bisericii apusene.

Artistii care se ocupa de tatuaje au raspuns imediat cererii crescute, venind la randul lor cu o oferta greu de rezistat si propunand variante de ingeri care mai de care mai cunoscuti si mai puternici pentru tatuajele cu ingeri de paza dorite de clientii lor.

Figuri feminine, masculine sau androgine se perinda astfel pe trupurile occidentalilor, mai ales fanii de varste tinere dezvoltand un adevarat cult pentru aceste tatuaje. Ingerii acestora apar de regula pe picioare, pe spate sau in zona cefei si pot fi desene simple sau desene complexe, cu fundal si tot tacamul.

O declaratie deschisa a acceptarii lumii de dincolo si o invitatie pentru fortele ascunse sa se reveleze mai des celor care cred in aceste forte, tatuajele cu ingeri atrag adesea atentia privitorilor, provocandu-le imaginatia si facandu-i sa cugete si la cele imateriale dincolo de problemele lor de zi cu zi.

Unii poarta aceste tatuaje pentru ca isi doresc sa se simta mai bine protejati, altii le poarta pentru ca doresc sa arate si pe aceasta cale ca pot si ca isi doresc sa ofere protectie, dar indiferent de motivatiile acestor persoane, este cert faptul ca ingerii raman si in prezent la fel de fascinanti ca oricand in trecut, lucru pozitiv in special pentru universul artistic, care culege astfel toate roadele noii mode a tatuajelor cu ingeri de paza.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu