Frumusete Ingrijire corporala

BRONZ sau PROTECŢIE? Acum le poţi avea pe amândouă!

BRONZ sau PROTECŢIE? Acum le poţi avea pe amândouă!Fie că preferi clipele de relaxare la munte, pe plajă, în parc sau pe un şezlong în curtea casei, timpul petrecut la soare are întotdeauna un efect terapeutic, oferindu-ţi energie şi bună dispoziţie. Mai mult decât atât, pielea capătă un bronz seducător, care se potriveşte de minune cu ţinutele colorate ale verii. Însă expunerile îndelungate la soare pot avea efecte extrem de neplăcute în timp, care pot compromite confortul şi sănătatea pielii.
Pentru a te bucura în siguranţă de plăcerile anotimpului cald, experţii de la NIVEA – lider în protecţia solară în lume şi în România – îţi oferă o soluţie eficientă de protecţie zilnică, fără a compromite bronzul seducător al pielii. Formula NIVEA SUN Protect & Bronze combină protecţia de încredere cu un bronz natural intens, fără autobronzant. Ingredientul magic este amplificatorul producţiei de melanină proprie pielii numit Acid Glycyrrhetinic.
 NIVEA SUN îşi extinde acum gama Protect & Bronze cu două spray-uri de protecţie solară SPF 20 şi SPF 30. Noul format Spray oferă avantajul unei protecţii eficiente împotriva razelor UVA/UVB şi al unui bronz rapid şi intens, cu o aplicare mai uşoară şi la îndemână.

Bronz intens, complet natural şi protecţie eficientă, acum cu o simplă apăsare

Cu noile spray-uri NIVEA SUN Protect & Bronze, vara asta, ai la dispoziţie accesoriul perfect pentru plajă, piscină sau alte activităţi în aer liber. Cu o simplă apăsare, te vei bucura de toate avantajele băilor de soare, fără să îţi faci griji în privinţa arsurilor, roşeţei sau senzaţiilor de mâncărime. Filtrele UVA/UVB protejează împotriva arsurilor şi a semnelor de îmbătrânire prematură, păstrând aspectul neted şi sănătos al pielii. Formula sa lejeră, cu absorbţie rapidă, acţionează imediat, înlăturând neplăcerile senzaţiei lipicioase şi uleioase: pielea rămâne catifelată, plăcută la atingere.

Preţuri recomandate:
NIVEA SUN Protect & Bronze Sun Spray SPF 20 (200 ml): 35,44 lei                  
NIVEA SUN Protect & Bronze Sun Spray SPF 30 (200 ml): 38,66 lei

Iar dacă până acum ai fost nevoită să alegi între aspectul atrăgător al pileii bronzate şi sănătatea piellii, acum, te poţi bucura fără rezerve de amândouă. Datorită ingredientului activ Acid Glycyrrhetinic obţinut din extract de rădăcină de licorice, produsele din gama NIVEA SUN Protect & Bronze activează producţia de melanină proprie pielii. În mod natural, razele soarelui stimulează producerea de melanină în straturile epidermei, iar această substanţă contribuie la obţinerea unui bronz natural şi de durată, oferind, în acelaşi timp, protecţie împotriva razelor UVA şi UVB.

Loţiunea de plajă NIVEA SUN Protect & Bronze, SPF 20, 30, 50

Pentru un bronz intens, de durată, şi o piele frumoasă şi sănătoasă, NIVEA îţi recomandă şi loţiunea de plajă NIVEA SUN Protect & Bronze, disponibilă în variante de SPF de 20, 30 şi 50. Formula sa conţine extract de licorice, care ajută pielea să obţină în mod natural un bronz uniform şi de durată, fără a pierde din protecţia împotriva razelor nocive UVA/ UVB. Textura uşoară se absoarbe imediat, lăsând pielea fină şi uscată.

Preţuri recomandate:
NIVEA SUN Protect & Bronze Loţiune de plajă SPF 50: 38,66 lei
NIVEA SUN Protect & Bronze Loţiune de plajă SPF 30: 35,44 lei
NIVEA SUN Protect & Bronze Loţiune de plajă SPF 20: 32,22 lei

Bucură-te acum de un bronz intens, fără a compromite sănătatea pielii!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu