Beauty quizz Frumusete

2012 va fi un an mai relaxat pentru toata iubitoarele de frumos

2012 va fi un an mai relaxat pentru toata iubitoarele de frumosProducatorii de cosmetice au inteles in sfarsit ce asteapta femeile de la dansii si vor iesi puternic in 2012 cu o oferta bogata si binevenita de produse care sunt si in pas cu moda, si accesibile ca preturi, dar si deosebit de utile pentru intretinere si infrumusetare.

In anii trecuti, multe produse cosmetice nu reuseau sa ofere randamentul dorit deoarece cereau adesea si prezenta unor stilisti prin preajma, care sa stie sa le aplice in mod profesional, dar in 2012 multe dintre cosmeticele de pe piata vor fi mult mai simplu de aplicat, iar efectele produse dintre cele mai bune, mersul la salon devenind astfel o alegere optionala si nu una obligatorie ca pana acum.

In topul produselor de infrumusetare care vor da tonul in 2012 apar o sumedenie de cosmetice naturale, foarte cerute de altfel de consumatoare, dar si produse indicate pentru tratamentele casnice sau produse de lux pentru intretinerea parului si a unghiilor.

Cine are si un cont mai dolofan prin banca va reusi in noul an sa se transforme la superlativ, fiind in prezent posibil sa te schimbi peste noapte in tot ceea ce doresti sa intruchipezi, iar cosmeticele moderne ajutand din plin la realizarea unor asemenea planuri ambitioase.

Produsele naturale nu mai sunt astfel condamnate sa ramana vesnic pe rafturile farmaciilor naturiste, noua oferta din 2012 urmand sa le promoveze agresiv drept cosmetice de lux si inca pe buna dreptate deoarece sunt si sanatoase, dar si ecologice, adica in deplina concordanta cu moda momentului.

Cele mai multe dintre produsele cosmetice naturale (organice) vor fi comercializate la preturi mai accesibile decat in anii trecuti, acestea adresandu-se atat ingrijirii corporale cat si infrumusetarii si putand sa includa fructe, miere de albine, germeni de grau, ceai verde, produse bogate in biotina, alge de mare si multe alte produse complet naturale.

Noua moda a tratamentelor cu cheratina a ajuns atat de populara incat producatorii de cosmetice nu au intarziat sa puna la punct propriile branduri de produse pentru ingrijirea parului, care promit sa faca mult bine podoabei noastre capilare, dar in absenta oricaror ingrediente de laborator, inclusiv mult-hulita formaldehida.

Alaturi de foarte modernele cosmetice gel de unghii, care au prins bine la publicul feminin in 2011, pe piata vor fi introduse si noi branduri de cosmetice pentru ingrijirea unghiilor, ultima moda fiind data de lacurile de unghii magnetice, care contin praf de fier in compozitia lor. Acestea vor fi vedeta anului 2012 pentru produsele de ingrijire a unghiilor, multe romance cu siguranta visand deja sa le incerce cat mai degraba.

Pentru ingrijirea pielii, produsele naturale propuse de producatorii de cosmetice au in prim-plan prevenirea imbatranirii pielii si hidratarea optima a acestui organ, in 2012 cremele si produsele de ingrijire urmand sa ofere o protectie suplimentara si binevenita nu doar la radiatiile solare, dar si la factorii de poluare.

Nu in ultimul rand, spumele de par pentru vopsit vor deveni si acestea favoritele multor iubitoare de schimbare, aceste cosmetice putand fi aplicate rapid si foarte uniform, iar efectul lor durand doar pentru cateva zile sau, la alegere, timp de 1 luna sau chiar 2 luni. Produse cu ingrediente foarte prietenoase pentru parul feminin, aceste spume de par protejeaza, dar si hranesc firul de par cu toate nutrimentele cerute de stiinta medicala.

Un an cu adevarat binecuvantat prin oferta impresionanta de produse cosmetice, 2012 va oferi cu siguranta multe surprize placute tuturor amatoarelor de frumos, inclusiv profesionistii avand de unde sa aleaga noi produse de lux, pe care sa le poata propune cu cea mai mare incredere tuturor clientelor dansilor.

Pregatiti-va deci trupul pentru tratamente deosebite de frumusete, dar nu uitati nici de contul vostru din banca, care risca sa se subtieze foarte repede daca veti ceda tuturor tentatiilor din anul care vine, cumparand absolut tot ce va va placea si nu doar ceea ce va va fi si de un folos imediat.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu