Cosmetica si machiaj Frumusete

Gelul pentru unghii, o solutie cosmetica inteligenta care te pune totusi pe ganduri

Gelul pentru unghii, o solutie cosmetica inteligenta care te pune totusi pe ganduriGelul pentru unghii face furori de ceva vreme pe piata produselor pentru ingrijirea unghiilor, multe femei si in special adolescente fiind de-a dreptul cucerite de aspectul placut precum si de durata lunga de viata a acestui produs cosmetic.

Din pacate, foarte putine produse pe baza de gel de unghii pot fi aplicate acasa, tratamentul complet necesitand utilizarea unor dispozitive cu raze ultraviolete care usuca fiecare strat de gel, astfel unghiile fiind foarte bine protejate de socuri sau substantele chimice.

Utilitatea imediat a gelului pentru unghii a si facut de fapt atat de multe cliente ale saloanelor de frumusete sa il aleaga aproape instinctiv, gelul de unghii fiind special destinat pentru protejarea unghiilor deteriorate si a unghiilor mai putin rezistente si facand o treaba foarte buna in acest sens, unghiile continuand sa creasca intr-un ritm normal sub stratul protector de gel.

Indepartarea gelului de unghii trebuie de asemenea facuta la salon, pana de curand aceasta procedura prezentand si anumite riscuri, dar nu si in prezent cand produsele de data mai recenta din aceasta gama permit indepartarea lor in absenta socurilor mecanice, prin simpla inmuiere a unghiilor intr-o solutie speciala.

Cu ajutorul unui profesionist bine rodat de la salonul de cosmetica, gelul de unghii poate fi aplicat, indepartat si iarasi aplicat cam o data pe luna, astfel cheltuiala fiind redusa la minimum, iar investitia justificandu-se din plin prin cresterea confortului si eliminarea completa a stresului pe care il poti experimenta atunci cand trebuie sa iti faci manichiura acasa, de una singura.

Culorile pentru gelul de unghii sunt bineinteles mereu in pas cu moda, produsele mai noi din aceasta linie cosmetica fiind constant aduse la zi in deplin acord cu ultimele trenduri. Uneori, anumite persoane pot experimenta si alergie la solutia pe baza de gel, de aceea fiind necesar sa se testeze mai intai produsul si apoi sa fie inlocuit de un alt produs mai putin alergenic, daca asa este cazul.

Aplicat acasa, fara supravegherea unui specialist, sau aplicat de mantuiala la un salon de cosmetica de mana a doua, gelul de unghii poate cauza multe inconveniente, uneori straturile prost uscate putand sa permita firelor de praf si bacteriilor sa intre sub unghii, iar alteori putand sa apara chiar si ciuperci sau mucegai din cauza prezentei umiditatii, rezultat al aplicarii incorecte a produsului cosmetic.

Gelul de unghii va fi la moda in 2012 si probabil multe dintre cititoarele noastre vor dori sa il si probeze cat mai curand, iar sfatul nostru este sa apelati intotdeauna la profesionistii veritabili de la saloanele de cosmetica serioase si sa va feriti de chilipiruri ieftine deoarece acest produs de mare utilitate este menit sa va protejeze manichiura si nicidecum sa va cauzeze inconveniente si mai mari care sa accelereze uzura unghiilor voastre.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu